2019. augusztus 26., hétfő
Izsó

Extra

Kovács Katalin egy évig várt a babára

Kovács Katalin két éve felhagyott a versenyszerű kajakozással, most számára a család az első. Második gyermekével a szíve alatt boldogabb mint valaha, hiszen férjével egy évig próbálkoztak azért, hogy megfoganjon kislányuk. 

– 2016-ban fejeztem be a pályafutásomat és őszintén szólva maga az az életmód, ami az élsporttal jár egyáltalán nem hiányzik.  Jelenleg a Honvédnál dolgozom PR-vezetőként. Hatalmas élmény és elismerés volt versenyezni, dobogón állni, viszont most egy teljesen más korszakát élem az életemnek. Az első helyen már nem az aranyérem, hanem a családom áll – kezdte Kovács Katalin a Lokálnak, aki januárra várja második gyermekét.


– Nagy boldogság, hogy újra átélhetem ezt az időszakot. Könnyebb ez a várandóságom, mert már van tapasztalatom és tudom, hogy mire számíthatok. A reggeli rosszullétek azért most is gyötörtek – akárcsak négy évvel ezelőtt Lucánál –, de túl vagyok rajta. Január második hetére vagyok kiírva, már tudjuk, hogy kislányunk lesz és azt is, hogy Júliának nevezzük majd – osztotta meg boldogságát a többszörös olimpiai bajnok. Katalin és férje, Ádám egy évig próbálkoztak, és isteni ajándéknak tekintik, hogy végül megfogant a pici.

– A visszavonulásom után már terveztük a családbővítést, és 2017-ben el is kezdtünk rajta dolgozni. Azonban nem ment olyan könnyen, mint az első gyermekünknél. Luca azonnal megfogant, amint kimondtuk, hogy jöhet a baba. Most viszont egy évig próbálkoztunk. Szerencsére nem kellett semmilyen orvosi procedúrának alávetni magunkat, nem is gondolkodtunk ilyenen, de napi szinten téma volt köztünk Ádámmal. Meg is beszéltük, hogy ha 45 éves koromig nem sikerül teherbe esnem, elengedjük a dolgot. Isten viszont épp időben ajándékként küldte nekünk Júliát – mondta a 42 éves kajakos, aki szeretné, ha gyermekei a későbbiekben sportolnának.


– Szeretném, ha a gyerekeink legalább hobbi szinten megismerkednének a lehető legtöbb  sportággal. Luca már óvodába jár és egy mozgékony, nyitott, közvetlen, barátságos kislány, aki nagyon várja már a kishúgát – tette hozzá.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Ábel Anita nagy sikerű talkshowjában, a Nő Commentben hétről hétre négy ismert nővel és egy férfivendéggel boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat.

 • Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  A hétvégén véget ér a Duna Televízió egyik legnépszerűbb szünidei műsora, a Balatoni Nyár. A magazinműsor idén közel 1500 vendéget fogadott, a műsorvezetők hatszáz beszélgetést vezényeltek le, érintve majdnem ezer témát.

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.