2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Kovács Katalin egy évig várt a babára

Kovács Katalin két éve felhagyott a versenyszerű kajakozással, most számára a család az első. Második gyermekével a szíve alatt boldogabb mint valaha, hiszen férjével egy évig próbálkoztak azért, hogy megfoganjon kislányuk. 

– 2016-ban fejeztem be a pályafutásomat és őszintén szólva maga az az életmód, ami az élsporttal jár egyáltalán nem hiányzik.  Jelenleg a Honvédnál dolgozom PR-vezetőként. Hatalmas élmény és elismerés volt versenyezni, dobogón állni, viszont most egy teljesen más korszakát élem az életemnek. Az első helyen már nem az aranyérem, hanem a családom áll – kezdte Kovács Katalin a Lokálnak, aki januárra várja második gyermekét.


– Nagy boldogság, hogy újra átélhetem ezt az időszakot. Könnyebb ez a várandóságom, mert már van tapasztalatom és tudom, hogy mire számíthatok. A reggeli rosszullétek azért most is gyötörtek – akárcsak négy évvel ezelőtt Lucánál –, de túl vagyok rajta. Január második hetére vagyok kiírva, már tudjuk, hogy kislányunk lesz és azt is, hogy Júliának nevezzük majd – osztotta meg boldogságát a többszörös olimpiai bajnok. Katalin és férje, Ádám egy évig próbálkoztak, és isteni ajándéknak tekintik, hogy végül megfogant a pici.

– A visszavonulásom után már terveztük a családbővítést, és 2017-ben el is kezdtünk rajta dolgozni. Azonban nem ment olyan könnyen, mint az első gyermekünknél. Luca azonnal megfogant, amint kimondtuk, hogy jöhet a baba. Most viszont egy évig próbálkoztunk. Szerencsére nem kellett semmilyen orvosi procedúrának alávetni magunkat, nem is gondolkodtunk ilyenen, de napi szinten téma volt köztünk Ádámmal. Meg is beszéltük, hogy ha 45 éves koromig nem sikerül teherbe esnem, elengedjük a dolgot. Isten viszont épp időben ajándékként küldte nekünk Júliát – mondta a 42 éves kajakos, aki szeretné, ha gyermekei a későbbiekben sportolnának.


– Szeretném, ha a gyerekeink legalább hobbi szinten megismerkednének a lehető legtöbb  sportággal. Luca már óvodába jár és egy mozgékony, nyitott, közvetlen, barátságos kislány, aki nagyon várja már a kishúgát – tette hozzá.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.