EUR: 319,91 Ft
CHF: 280,37 Ft
2019. április 19., péntek
Emma

Egyéb Veszprém

Közzétette ünnepi kínálatát a Veszprémi Petőfi Színház

Bemutatta decemberi programkínálatát a Veszprémi Petőfi Színház. A korábban elindított, a vidéki közönséget megszólító Szent István bérlet egyfajta kiegészítéseként létrehozták a Szent Imre bérletet, amivel a megyeszékhelytől távolabbi településeken élő fiataloknak biztosítanak jelentős kedvezményt.

A teátrum ezzel szeretné kompenzálni azt, hogy a vidéki fiatalok számára az útiköltség miatt jóval nagyobb kiadást jelent a színházba járás, mint veszprémi kortársaiknak. A Veszprémi Petőfi Színház elve, hogy minden fiatalnak ugyanolyan lehetősége legyen részesülni a kultúrából – hangsúlyozta a csütörtöki sajtótájékoztatón Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes.


Bemutatta ünnepi programjait a Petőfi Színház (fotó: Kovács Bálint)

A programot méltatta Ovádi Péter parlamenti képviselő is, hozzátéve: örül, hogy a színház figyeli az országos kezdeményezéseket, és érzékenyen reagál a családok évére is.

Új bérlettel segítene a vidéki fiataloknak (fotó: Kovács Bálint)

A téli időszakban számos programot kínál a teátrum. A csillagszóró bérletet váltók három előadást nézhetnek meg: a Varsói melódiát (december 27.), a Menopauzát (2019) és a Férjek és feleségeket (2019). A kicsiket megszólító Kiscsillagszóró bérlet idén az Alma együttes karácsonyi koncertjét (december 27.) és a Maszmók Afrikában című darabot (2019) tartalmazza.

A könnyűzenei bérletben Balázs Fecó Évszakok című estje (december 30.), Charlie koncertje (január 29.) és Caramel fellépése (április 24.) szerepel.

Számos bérletcsomagot tehetünk karácsonykor a fa alá (fotó: Kovács Bálint)

Szilveszterkor Bodrogi Gyula és Voith Ági közös estjére invitálják a közönséget 17 órára, korlátozott számban pedig az azt követő hajnalig tartó, vacsorával egybekötött zenés mulatságra is lehet jegyeket váltani.

Kapcsolódó Cikkek