EUR: 329,45 Ft
CHF: 299,28 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Egyéb Veszprém

Közzétette ünnepi kínálatát a Veszprémi Petőfi Színház

Bemutatta decemberi programkínálatát a Veszprémi Petőfi Színház. A korábban elindított, a vidéki közönséget megszólító Szent István bérlet egyfajta kiegészítéseként létrehozták a Szent Imre bérletet, amivel a megyeszékhelytől távolabbi településeken élő fiataloknak biztosítanak jelentős kedvezményt.

A teátrum ezzel szeretné kompenzálni azt, hogy a vidéki fiatalok számára az útiköltség miatt jóval nagyobb kiadást jelent a színházba járás, mint veszprémi kortársaiknak. A Veszprémi Petőfi Színház elve, hogy minden fiatalnak ugyanolyan lehetősége legyen részesülni a kultúrából – hangsúlyozta a csütörtöki sajtótájékoztatón Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes.


Bemutatta ünnepi programjait a Petőfi Színház (fotó: Kovács Bálint)

A programot méltatta Ovádi Péter parlamenti képviselő is, hozzátéve: örül, hogy a színház figyeli az országos kezdeményezéseket, és érzékenyen reagál a családok évére is.

Új bérlettel segítene a vidéki fiataloknak (fotó: Kovács Bálint)

A téli időszakban számos programot kínál a teátrum. A csillagszóró bérletet váltók három előadást nézhetnek meg: a Varsói melódiát (december 27.), a Menopauzát (2019) és a Férjek és feleségeket (2019). A kicsiket megszólító Kiscsillagszóró bérlet idén az Alma együttes karácsonyi koncertjét (december 27.) és a Maszmók Afrikában című darabot (2019) tartalmazza.

A könnyűzenei bérletben Balázs Fecó Évszakok című estje (december 30.), Charlie koncertje (január 29.) és Caramel fellépése (április 24.) szerepel.

Számos bérletcsomagot tehetünk karácsonykor a fa alá (fotó: Kovács Bálint)

Szilveszterkor Bodrogi Gyula és Voith Ági közös estjére invitálják a közönséget 17 órára, korlátozott számban pedig az azt követő hajnalig tartó, vacsorával egybekötött zenés mulatságra is lehet jegyeket váltani.

Kapcsolódó Cikkek

 • Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat idén már harmadik alkalommal rendezte meg a Karácsonyi Jótékonysági Vásárt, amit olyannyira nagy érdeklődés fogadott, hogy fél délelőtt alatt elkapkodták a süteményeket.

 • Az úrhatnám polgár Pécsett

  December 6-án mutatták be  Moliere Az úrhatnám polgár című vígjátékát a Pécsi Nemzeti Színházban, Rudolf Péter rendezésében.

 • Vadvilág a Kárpát utcában

  Vadvilág a Kárpát utcában

  Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán a Magyarországon élő állatokat, virágokat, a természet apró csodáit, magyarországi vad tájakat tár a néző felé.