EUR: 319,90 Ft
CHF: 280,55 Ft
2019. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Egyéb XXI.kerület

Krumplit, almát tessék, ingyen!

Idén is segíti a Csepeli önkormányzat az időseket és a gyermekes családokat ingyenes burgonya- és almaosztással. 

Csepeli lakcímkártya bemutatásával a készlet erejéig juthatunk almához vagy krumplihoz reggel 7 órakor az Ady lakótelepen, 7 óra 45-kor a Béke téren, 8.30-kor a Nyuszi sétányon, 9.15-kor Királymajorban, 10-kor Királyerdőn, 10 óra 45-től Csillagtelepen és 11.30-tól a Háros Vízmű telepen.

Krumpliosztás Csepelen
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

 • A húsvét még ma is üzenettel bír

  A húsvét még ma is üzenettel bír

  Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.

 • Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  A budapesti behajtási díjról, amit még a Demszky Gábor-féle városvezetés önként vállalt be a 4-es metró megépítésért, egy tíz évvel ezelőtti európai bizottsági határozat és egy érvényes szerződés rendelkezik, azt nem a főváros akarja mindenáron bevezetni – mondta a főpolgármester csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.