EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Sport

Le tudja győzni kétszer a Vidi a PAOK-ot?

Hazai pályán fogadja a MOL Vidi FC a görög PAOK együttesét az Európa Liga csoportkörének mai játéknapján. A fehérvári csapat idegenben 2-0-s győzelmet tudott aratni, így ha szeretne a kieséses szakaszba jutni, akkor a Groupama Arénában csak a győzelem elfogadható.A mérkőzésre a hazaiak hangoltak jobban, hiszen 4-0-ra legyőzték a Paksot, a görögök viszont csak 1-1-es döntetlent értek el az Atrómitosz otthonában. A meccs érdekessége, hogy a Vidi fehér mezben lép majd pályára, mivel az UEFA kritizálta a klub mezárnyalatait.

– Ez a mérkőzés jóval nehezebb lesz, mint az első. A görögöket megleptük Szalonikiben, úgy sejtem, ezúttal jobban felkészülnek belőlünk. Pesten győzniük kellene, hogy megőrizzék esélyüket a továbbjutásra. Nincs kétségem afelől, hogy jobban játszanak majd, mint két hete – mondta a Nemzeti Sportnak Anel Hadzic, a Vidi védője.


A MOL Vidi FC–PAOK összecsapást a Sport 1 élőben közvetíti 18.55-től.

Kapcsolódó Cikkek

 • Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  A kirgizisztáni III. Nomád Világjátékokon négy arany-, négy ezüst-és négy bronzérmet szerzett magyar küldöttség tagjait köszöntötték a Hadtörténeti Múzeumban. A multisport eseményen öt földrész, több mint 80 országa 2000 sportolóval vett részt. Magyarországot a Magyar Turán Alapítvány hagyományőrzői és tradicionális, íjász, lovasíjász és mandala sportolói (szellemi taktikai sport), a Nemzeti Versenysport Szövetség íjász, szkander, szumó, sambo szövetségei által delegált valamint bothúzó versenyzők és sportvezetői képviselték – olvasható a misportunk.

 • Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Bekerült a Guinness Rekordok könyvébe Nagy Botond, mint “a világ leggyorsabb köríves rúgása” cím büszke tulajdonosa. A magyar válogatott karatés ezt a múlt héten megrendezett madridi világbajnokság alkalmával érdemelte ki – olvasható a magyar sporttal foglalkozó misportunk.

 • Megműtötték a Lakers irányítóját

  Megműtötték a Lakers irányítóját

  Csütörtökön megműtötték Rajon Rondót, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers veterán irányítójára legalább négy-öt hét kihagyás vár.