EUR: 319,76 Ft
CHF: 280,31 Ft
2019. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Sport

Le tudja győzni kétszer a Vidi a PAOK-ot?

Hazai pályán fogadja a MOL Vidi FC a görög PAOK együttesét az Európa Liga csoportkörének mai játéknapján. A fehérvári csapat idegenben 2-0-s győzelmet tudott aratni, így ha szeretne a kieséses szakaszba jutni, akkor a Groupama Arénában csak a győzelem elfogadható.A mérkőzésre a hazaiak hangoltak jobban, hiszen 4-0-ra legyőzték a Paksot, a görögök viszont csak 1-1-es döntetlent értek el az Atrómitosz otthonában. A meccs érdekessége, hogy a Vidi fehér mezben lép majd pályára, mivel az UEFA kritizálta a klub mezárnyalatait.

– Ez a mérkőzés jóval nehezebb lesz, mint az első. A görögöket megleptük Szalonikiben, úgy sejtem, ezúttal jobban felkészülnek belőlünk. Pesten győzniük kellene, hogy megőrizzék esélyüket a továbbjutásra. Nincs kétségem afelől, hogy jobban játszanak majd, mint két hete – mondta a Nemzeti Sportnak Anel Hadzic, a Vidi védője.


A MOL Vidi FC–PAOK összecsapást a Sport 1 élőben közvetíti 18.55-től.

Kapcsolódó Cikkek

 • Matek helyett győzelem a segítség

  Matek helyett győzelem a segítség

  Tizenegy, kilenc vagy öt? A feladvány magától értetődő a fradisták számára, azaz ennyire nő vagy csökken az FTC előnye a MOL Vidi elleni mérkőzés után.

 • Minden idők legnagyobb vb-jét rendezzük!

  Minden idők legnagyobb vb-jét rendezzük!

  Minden idők legnagyobb világbajnokságát rendezi hazánk április 21. és 28. között a Hungexpón. Ráadásul a hazai vb pontosan 40 évvel követi a sportág legnagyobb magyar sikerét, amikor a Jónyer–Klampár–Gergely trió a világot megverve nyerte el a világbajnoki címet csapatban a phenjani döntőben.

 • Tornatörténelmet ír a város

  Tornatörténelmet ír a város

  Eddig a kontinensbajnokság volt a legrangosabb nemzetközi verseny, amelyen a legjobb junior tornászok megmutathatták tudásukat.