2019. november 13., szerda
Szilvia

Belföld

Lefizette a hajléktalanokat a 24.hu

Ismét hazugságon kapták az ellenzéki médiát. Az utóbbi időben a liberális lapok és portálok folyamatosan igyekeznek bemagyarázni az embereknek, hogy milyen rossz a kormány hajléktalantörvénye, és a 24.hu már odáig merészkedett, hogy pénzt adott otthontalan interjúalanyainak.„Alázzák és ütik a hajléktalanokat Csepelen” címmel jelentetett meg egy cikket nemrég a 24.hu nevezetű liberális propagandakiadvány. A lejárató írásban hat olyan hajléktalan vagy alkoholista férfit és nőt szólaltattak meg, akikből azt akarták kihúzni, hogy megverték őket az önkormányzat által a csepeli sétálóutcai padok és értékek védelmével megbízott vagyonőrök.

A csepel.hu viszont utánajárt, és mint írják, a 24.hu újságírói bizonyíthatóan pénzt és gyaníthatóan alkoholt is adtak a megszólalóknak, miközben a vagyonőrökre terhelő vallomást próbáltak kicsikarni. Az álhírre egyébként baloldali és liberális politikusok – Szabó Szabolcs (ex-LMP) és Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) – is ráharaptak, és megpróbálták lejáratni az önkormányzatot.


A csepel.hu egyébként azt is kiemeli, hogy a sétálóutcában az italozó életmódot folytató, kéregető és olykor kötözködő, verekedő személyek miatt évek óta elviselhetetlen állapotok uralkodtak. Borbély Lénárd, Csepel polgármestere szerint a hajléktalanok ellátása megoldott, a szállásokon van elég hely, és folyamatosan nappali melegedőt tartanak fenn számukra.

Tegnap a Lokál írt arról, hogy a budapestiek örülnek, hogy a hajléktalantörvény bevezetése óta tisztábbak és rendezettebbek a fővárosi aluljárók.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Autós no-go zónákat hozna létre Karácsony

  Autós no-go zónákat hozna létre Karácsony

  Karácsony Gergely főpolgármester alacsony károsanyag-kibocsátású zónákat hozna létre Budapesten, ami a kijelölt területeken a gépjárművek nagy részének kitiltását jelentené – számolt be róla a Magyar Nemzet.

 • Karácsony Gyurcsány bábja

  Karácsony Gyurcsány bábja

  Karácsony Gergellyel a jövő helyett azok tértek vissza, akik a múltat akarják visszatalicskázni, a pénzt pedig ki – jelentette ki Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára az Országgyűlésben hétfőn.

 • Gyárfás: Sajnálom Fenyőt

  Gyárfás: Sajnálom Fenyőt

  Kedden zajlott a Fenyő János meggyilkolásával kapcsolatos előkészítő tárgyalás, ahol Gyárfás Tamást felbújtóként hallgatta ki a Fővárosi Törvényszék.

 • Megdőlt az idei beruházási rekord

  Megdőlt az idei beruházási rekord

  Az idén már megdőlt a beruházási rekord, október végéig 62 nagy beruházásról kötöttek megállapodást, ami 9682 új munkahelyet jelent, ehhez a kormány 129 milliárd forint készpénztámogatást biztosított -közölte Szijjártó Péter  külügyminiszter.