2020. március 30., hétfő
Zalán

Belföld

Lefizette a hajléktalanokat a 24.hu

Ismét hazugságon kapták az ellenzéki médiát. Az utóbbi időben a liberális lapok és portálok folyamatosan igyekeznek bemagyarázni az embereknek, hogy milyen rossz a kormány hajléktalantörvénye, és a 24.hu már odáig merészkedett, hogy pénzt adott otthontalan interjúalanyainak.„Alázzák és ütik a hajléktalanokat Csepelen” címmel jelentetett meg egy cikket nemrég a 24.hu nevezetű liberális propagandakiadvány. A lejárató írásban hat olyan hajléktalan vagy alkoholista férfit és nőt szólaltattak meg, akikből azt akarták kihúzni, hogy megverték őket az önkormányzat által a csepeli sétálóutcai padok és értékek védelmével megbízott vagyonőrök.

A csepel.hu viszont utánajárt, és mint írják, a 24.hu újságírói bizonyíthatóan pénzt és gyaníthatóan alkoholt is adtak a megszólalóknak, miközben a vagyonőrökre terhelő vallomást próbáltak kicsikarni. Az álhírre egyébként baloldali és liberális politikusok – Szabó Szabolcs (ex-LMP) és Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) – is ráharaptak, és megpróbálták lejáratni az önkormányzatot.


A csepel.hu egyébként azt is kiemeli, hogy a sétálóutcában az italozó életmódot folytató, kéregető és olykor kötözködő, verekedő személyek miatt évek óta elviselhetetlen állapotok uralkodtak. Borbély Lénárd, Csepel polgármestere szerint a hajléktalanok ellátása megoldott, a szállásokon van elég hely, és folyamatosan nappali melegedőt tartanak fenn számukra.

Tegnap a Lokál írt arról, hogy a budapestiek örülnek, hogy a hajléktalantörvény bevezetése óta tisztábbak és rendezettebbek a fővárosi aluljárók.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek