EUR: 334,64 Ft
CHF: 311,43 Ft
2020. január 20., hétfő
Fábián, Sebestyén

Egyéb Dunaújváros

Legjobb négy között a DUE

Két győzelemmel jutott tovább a Magyar Kupában a DUE-Maarsk Graphics női vízilabdacsapata. A dunaújvárosiak a Szeged ellen vívták ki a legjobb négy közé jutást.

A Szeged ellen ugrott medencébe a DUE- Maarsk Graphics női vízilabdacsapata a Magyar Kupa negyeddöntőjében. A dunaújvárosi uszoda felújítása miatt a továbbjutást eldöntő mindkét mérkőzést a Tisza- partiak otthonában rendezték meg, mégpedig ugyanazon a napon.


A délelőtti találkozó tíz órakor kezdődött. Már ezen az első mérkőzésen is megmutatkozott a dunaújvárosiak fölénye, hiszen az első negyedben 7-0-ra elléptek riválisuktól, a folytatásban pedig a félidőre 11-2-es újvárosi vezetéssel vonulhattak a felek. A harmadik és negyedik nyolc percben sem hagytak esélyt ellenfelüknek Mihók Attila tanítványai, akik végül 16-4 arányú győzelmet arattak az „odavágón”, azaz tizenkét gólos diadaluknak köszönhetően gyakorlatilag bebiztosították továbbjutásukat.

A délutáni meccsen sem hiányzott a motiváció a DUE együttesénél, amely az első játékrészben három góllal vezetett, míg a második negyed végén már 7-2-re ellépett ellenfelétől.

Két magabiztos győzelemmel jutott tovább a DUE
(archív fotó: DFVE)

A harmadik etapban gólt sem engedélyezve meneteltek tovább Gurisattiék, akik ekkor már 13-2-re vezettek, és az utolsó felvonásban is folytatták a gólgyártást, végül 19-2-re behúzva a mérkőzést. Ezzel kettős győzelemmel jutottak be a final fourba Menczingerék. A legjobb négy csapat közé a dunaújvárosiakon kívül a Tatabánya, a Ferencváros jutott be, valamint a BVSC- Szentes párharc győztese.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.