EUR: 319,90 Ft
CHF: 280,38 Ft
2019. április 19., péntek
Emma

Egyéb V.kerület

Legyen zöldebb a belváros!

A kerületi zöldfelületek növelését és javítását segítheti az önkormányzat új pályázata, amelyet társasházak részére ír ki.

Vitán felüli, hogy a belvárosban az egyik legnagyobb érték a zöldfelület. A sűrűn beépített történelmi városmagban kincset ér egy fasor, egy park, egy szépen gondozott sövény. De komoly értéket képviselnek a társasházak udvarára ültetett növények is, amelyek kellemesebbé, szebbé és egészségesebbé is teszik a környezetet. Érdemes tehát időt és energiát fordítani arra, hogy ezek mindig szépek, jó állapotúak legyenek.


Az önkormányzat most pályázattal kívánja támogatni a társasházak közösségét, hogy az osztatlan közös tulajdonú területen a meglévő kerteket, növénykazettákat felújíthassák, illetve hogy újakat létesíthessenek. A pályázó közösségek vissza nem térítendő pénztámogatást nyerhetnek el.

Érdemes igyekezni, mert a pályázat beadási határideje november 20. 16 óra. A pályázati feltételek részletesen megtalálhatók a www.belvaros-lipotvaros.hu oldalon. Az elbírálás december 11-én lesz, ezt követően a hivatal minden pályázót értesíti az eredményről.

Kapcsolódó Cikkek