EUR: 334,57 Ft
CHF: 306,00 Ft
2019. november 18., hétfő
Jenő

Külföld

Leharapta a kutya a mogyoróvajjal bekent péniszt

A mentőket és a rendőröket is ki kellett hívni ahhoz a 22 éves férfihoz Skóciában, akit ismerősei találtak meg egy házban vérben fekve egy angol buldog társaságában. A fiatal srác életét meg tudták menteni, ám sokáig mesterséges kómában kellett tartani durva sérülése miatt.

A rendőrség információi szerint a sérült mogyoróvajjal kente be péniszét, amit vélhetően kutyája elé lógatott. Nos, az eb az élelmiszerbe mártott hímtagot látva azonnal rárabolt és leharapta azt. Ez okozta a súlyos vérveszteséget. Hogy ezzel mi volt a célja a fiatal fiúnak, azt inkább nem részleteznénk, ám az akció kis híján tragédiába torkollott.


Úgy tudni, a sebészek megpróbálták megmenteni a leharapott nemi szervet, ám a The Times szerint nagy valószínűséggel a kutya megette azt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Orbán Viktor: Közép-Európa lesz Európa jövője

  Orbán Viktor: Közép-Európa lesz Európa jövője

  Kellő szerénységgel, de 30 év teljesítményének önbizalmával és az európai helyzet ismeretében mondhatni, hogy 30 éve még azt gondoltuk, Közép-Európa jövője Európa, de ma már azt látni, hogy “mi vagyunk Európa jövője”, és “készen is állunk erre a küldetésre” – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Prágában a bársonyos forradalom 30.

 • Bill Gates a világ leggazdagabb embere

  Bill Gates a világ leggazdagabb embere

  Bill Gates, a Microsoft szoftveróriás társalapítója a világ leggazdagabb embere – derül ki a Bloomberg hírügynökség pénteken ismertetett Bloomberg Billionaires Indexéből.

 • Több ezer migráns várakozik Bosznia-Hercegovinában

  Több ezer migráns várakozik Bosznia-Hercegovinában

  Több ezer migráns torlódott fel Bosznia-Hercegovinában, de a számuk akár több tízezerre is nőhet a jövőben – közölte a Migrációkutató Intézet igazgatóhelyettese szombat reggel az M1 aktuális csatornán.