EUR: 329,43 Ft
CHF: 299,23 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Sport

Leigazolná a Liverpool a problémás Barca-sztárt

Már januárban le szeretné igazolni a Liverpool labdarúgócsapata Ousmane Dembélét, az FC Barcelona világbajnok szélsőjét. Az angol klub óriási összeget fizetne a problémás francia futballistáért, csak az a kérdés, hogy a katalánok belemennének-e az üzletbe.

Amint a Lokál is beszámolt róla a napokban a Barcelonánál komoly fejtörést okoz Ousmane Dembélé viselkedése. A katalán óriás gondjait azonban a Liverpool nagyon szívesen megoldaná, ugyanis angol források szerint a klub készen áll egy 85 millió fontos (31,4 milliárd forint) ajánlatot tenni a 21 éves futballistáért. Dembélé tavaly nyáron hagyta el a Borussia Dortmund együttesét a Barcelona kedvéért.


A The Sun című lap információi szerint Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere minél hamarabb nyélbe szeretné ütni az üzletet. A lap szerint a német szakember szerint Dembélé sokat tehetne azért, hogy végre Premier League-et nyerjen a csapat. Az angol alakulat viszont már most sem panaszkodhat a támadószekciójára, hiszen Mohamed Szalah, Sadio Mané, Roberto Firmino és Daniel Sturridge is bevethető. A Liverpool tavaly kétszer is megdöntötte a saját átigazolási rekordját, ugyanis Naby Keitáért, Virgil van Dijkért és Alissonért is hatalmas összegeket fizettek. A szakemberek szerint, ha a Pool tartani akarja a lépést a Manchester Cityvel és a Chelseavel, akkor ezeket a döntéseket meg kell hoznia.

Hogy a Barcelona belemenne-e az üzletbe már más kérdés. A Mundo Deportivo információi szerint a klub technikai igazgatója, Éric Abidal hétfőn találkozott Dembélé menedzserével és biztosította, hogy számítanak ügyfele szolgálataira, azonban elvárják, hogy a játékos tegyen többet a csapat sikerességéért.

Kapcsolódó Cikkek