2020. január 17., péntek
Antal, Antónia

Egyéb Szekszárd

Lezárultak a klímapályázatok

Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata által létrehozott Szekszárdi Klímaalap keretre november 15-ig lehetett pályázni.

Tekintettel az IBC 1000 literes csapadékvízgyűjtőre beérkezett nagyszámú pályázatra, ez a pályázati cél október 26-án felfüggesztésre került. A másik két pályázati célra – Környezeti nevelés, Zöldítsük Szekszárdot – november közepéig lehetett pályázatot benyújtani.

A  pályázatok egyik fontos célja, hogy a civilek segítségével tegyék zöldebbé Szekszárdot Fotó: Nagy Nándor

A beérkezett klímaalap pályázatok támogatásáról Szekszárd önkormányzatának gazdasági és pénzügyi bizottsága dönt a soron következő ülésén, amelyről értesítik a nyertes pályázókat várhatóan december elején, tájékoztatott Baka György, a Zöldtárs Környezetvédelmi Közhasznú Alapítvány elnöke.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.