EUR: 318,05 Ft
CHF: 280,40 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Miskolc

Libabál – családi koncert a MŰHA-ban

Márton-napi Mocorgóra várják a kicsiket és nagyokat a Művészetek Házába november 17-én. A Veronaki családi koncertje 15 és 16 óra között tekinthető meg a hangversenyteremben.
A Gőgös Gúnár Gedeon című könyvet 1962-ben adta ki először a Móra Kiadó. Az első megjelenéstől a mai napig szülők, kisgyermekek és kisiskolások nemzedékei olvassák a bravúros írói teljesítménnyel létrehozott kötetet. Túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy a könyv majdnem minden magyar család könyvespolcán fellelhető.

Veronaki zenekar

A Gőgös Gúnár Gedeon írója Varga Katalin, Tarján Veronika nagymamája. Veronika már régen tervezte a mű feldolgozását, így a Veronaki zenekarral a könyvben szereplő nagyszerű írásokat dalokká varázsolták. A zenéket Mogyoró Kornél és Fejér Simon Pál szerezte. A világzenei hangzásban a magyar és erdélyi népzenei elemek mellett fellelhető a balkáni muzsika, a blues, valamint a pop hangzásvilága. A Libabál-koncert meghívott vendége Szokolay Dongó Balázs, aki különleges játékával teszi felejthetetlenné az előadást.


Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.