EUR: 357,32 Ft
CHF: 338,14 Ft
2020. április 07., kedd
Herman

Egyéb Miskolc

Libabál – családi koncert a MŰHA-ban

Márton-napi Mocorgóra várják a kicsiket és nagyokat a Művészetek Házába november 17-én. A Veronaki családi koncertje 15 és 16 óra között tekinthető meg a hangversenyteremben.
A Gőgös Gúnár Gedeon című könyvet 1962-ben adta ki először a Móra Kiadó. Az első megjelenéstől a mai napig szülők, kisgyermekek és kisiskolások nemzedékei olvassák a bravúros írói teljesítménnyel létrehozott kötetet. Túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy a könyv majdnem minden magyar család könyvespolcán fellelhető.

Veronaki zenekar

A Gőgös Gúnár Gedeon írója Varga Katalin, Tarján Veronika nagymamája. Veronika már régen tervezte a mű feldolgozását, így a Veronaki zenekarral a könyvben szereplő nagyszerű írásokat dalokká varázsolták. A zenéket Mogyoró Kornél és Fejér Simon Pál szerezte. A világzenei hangzásban a magyar és erdélyi népzenei elemek mellett fellelhető a balkáni muzsika, a blues, valamint a pop hangzásvilága. A Libabál-koncert meghívott vendége Szokolay Dongó Balázs, aki különleges játékával teszi felejthetetlenné az előadást.


Kapcsolódó Cikkek