2019. november 20., szerda
Jolán

Egyéb XXI.kerület

Lovas kocsis csalogató

Szekéren vitték hírét a sörfesztiválnak (Fotó: Keresztesi Balázs)

 

Jaj, de kedves ez a ló!
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Lovaskocsizott a főúton Csepel apraja-nagyja (Fotó: Keresztesi Balázs)

 

Lovas szekéren vonultak át Királyerdőn, így vitték hírét az V. Csepeli  Sörfesztiválnak, amelyet a Német Kisebbségi Önkormányzat szervezett Csepel önkormányzata támogatásával a Királyerdei Művelődési Házban. Az egész napos családi programon a sör mellett a táncbemutatók és a színpadi műsor is jókedvre derítette a vendégeket.

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.