EUR: 322,99 Ft
CHF: 286,74 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Sport

Madison Keys a negyedik elődöntős Bajnokok Tornáján

Utolsóként az amerikai Madison Keys jutott elődöntőbe a női teniszezők évzáró versenyén, a 2,2 millió dollár (636 millió forint) összdíjazású Bajnokok Tornáján, a kínai Csuhajban.

A 23 éves játékosnak ehhez egy szettet kellett nyernie pénteken a kínai Vang Csiang ellen.

A négy között Keys a spanyol Garbine Muguruzával találkozik, míg a másik ágon az ausztrál Ashleigh Barty a címvédő német Julia Görgesszel csap össze.

A Bajnokok Tornáján négy háromfős csoportban zajlottak a küzdelmek, az első helyezettek jutottak az elődöntőbe. A 12 fős kínai versenyen a múlt heti, szingapúri WTA-világbajnokságról lemaradt játékosok szerepelnek.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ő akarta átverni a Fradit!

    Ő akarta átverni a Fradit!

    Nyilvánosságra hozta a PestiSrácok.hu, annak a játékosügynöknek a nevét, aki piszkos módszerekkel akarta megrövidíteni a Ferencvárosi Torna Club női kézilabda-szakosztályát.

  • Kiderült! Ő az a sportmenedzser, aki le akarta lehúzni a Fradit

    Kiderült! Ő az a sportmenedzser, aki le akarta lehúzni a Fradit

    Farkas Mátyás sportmenedzser akarta anyagilag jelentősen megrövidíteni a Ferencvárosi Torna Club női kézilabda-szakosztályát, a saját anyagi érdekeit szem előtt tartó szakember a válogatott sztárjátékosát és egy másik klubot akart felhasználni a piszkos ügylethez – tudta meg a PestiSrácok.