EUR: 319,72 Ft
CHF: 280,32 Ft
2019. április 21., vasárnap
Konrád

Belföld

Magyarország elutasítja a migráció ösztönzését

Magyarország elutasítja a migráció ösztönzését, és ennek következtében az ENSZ globális migrációs csomagját – erről beszélt Pócza István, az Alapjogokért Központ munkatársa az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.

Ez a csomag a migrációt kibocsátó országoknak jó, a befogadóknak kevésbé, és ezt egyre többen ismerik fel. Már számos ország kilépett a csomag megvitatásának folyamatából – mondta a szakember.


Veszélyes folyamatot indítanak el azok, akik szerint a migráció alapvető emberi jog. Az érkezők jelentős része nem valós fenyegetés, háború elől menekül, csak a jobb élet, pénz reményében választja Európát – fűzte hozzá.

Az úgynevezett humanitárius vízum is egy meghívólevél, amellyel ellenőrizetlenül jöhetnek a migránsok. Németországban már eddig is több tízezer gyermekkorú, fiatal bevándorló tűnt el a hatóságok szeme elől. Mindez csak az embercsempészeknek jó – jelentette ki Pócza István.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Májusban rendezik meg a Szentendrei Sörfesztivált

    Májusban rendezik meg a Szentendrei Sörfesztivált

    Május 3. és 5. között rendezik meg a hagyományos Szentendrei Sörfesztivált a helyi Dunakorzón, ahol három nap alatt kézműves sörök és egyéb gasztronómiai élmények, könnyűzenei tehetségkutató verseny, valamint a The Carbonfools, az Omen, a Hősök és a Belmondo koncertje várja a látogatókat.

  • Kutyajósda is lesz az idei Belvárosi Kutyafesztiválon

    Kutyajósda is lesz az idei Belvárosi Kutyafesztiválon

    Tréfás asztrológiai elemzéssel, kártyavetéssel és számmisztikai elemzéssel is várják az állatbarátokat a szervezők az idei Belvárosi Kutyafesztiválon, amelyet a gazdátlan állatok örökbefogadásának népszerűsítésére rendeznek meg május 4-én a főváros V.