EUR: 327,35 Ft
CHF: 301,59 Ft
2019. augusztus 21., szerda
Sámuel, Hajna

Extra

Majka: Édesanyám fentről figyel

Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban. 

Majka kemény hónapokon van túl. Curtisszel való viharos szétválása mellett, a nyáron szeretett édesanyja is elhunyt. Ibolya tizenkilenc évig küzdött a rákkal, fél éve azonban feladta a szervezete a harcot. A műsorvezető hiába készült az elvesztésére, mégis nagyon megviselték a történtek.


DFP

„Anyukám óriási űrt hagyott maga után. Pedig készítettem a lelkemet az elvesztésére: egy olyan betegségnél, mint az övé, a legrosszabb forgatókönyvvel is számolni kell. Fél év telt el, de már halványulnak a mozdulatai, gesztusai” – vallott Majka a Hot! magazinnak. A rapper egy pszichológus segítségével próbálja feldolgozni édesanyja elvesztését, de reméli az idő is segít begyógyítani a sebeket.

Fotó: Csudai Sándor

„A pszichológusom szerint évekig tart majd feldolgozni anyám halálát. De beszélek hozzá, hozzájuk, ami segít. Plusz bármekkora is a fájdalom az élet megy tovább. (…) A nap minden reggel felkel, nekem pedig ott van a családom, akik számítanak rám” – tette hozzá a műsorvezető, aki hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért próbál ennek megfelelően cselekedni a mindennapokban.


„Bármilyen érzelgősen is hangzik, amióta elveszítettem az édesanyámat, kétszer is meggondolom, miként cselekszem, mert hiszem, hogy figyel engem fentről.”

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Jótékonysági akciók a STRAND Fesztiválon

  Jótékonysági akciók a STRAND Fesztiválon

  A STRAND Fesztivált szervező VOLT Produkció fontosnak tartja a közönség érzékenyítését, ennek érdekében az idei évben két jótékonysági akicót is szerveztek Zamárdiban.

 • Egyre önállóbbak a mai fiatalok

  Egyre önállóbbak a mai fiatalok

  Egyre tudatosabbak a mai fiatalok jövőjüket illetően. Az előző évekhez képest a 19–29 év közötti korosztály 56 százaléka már külön él szüleitől és szeretne minél előbb családot alapítani.

 • Ellopták a Mona Lisát!

  Ellopták a Mona Lisát!

  108 éve ezen a napon rabolták el Leonardo da Vinci világhírű festményét, a Mona Lisát. A bűncselekmény hatalmas médiszenzációnak számított akkoriban.

 • Zimány Linda nem társkeresőzik

  Zimány Linda nem társkeresőzik

  Zimány Linda egy éve szingli, és már tárt karokkal várja az igazit. Asztrológusa szerint jövő év elején találhatja el Ámor nyila, az ügyvédjelölt a nagy találkozásra pedig lelkileg is igyekszik felkészülni.