EUR: 366,08 Ft
CHF: 345,57 Ft
2020. április 05., vasárnap
Vince

Extra

Majka: Édesanyám fentről figyel

Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban. 

Majka kemény hónapokon van túl. Curtisszel való viharos szétválása mellett, a nyáron szeretett édesanyja is elhunyt. Ibolya tizenkilenc évig küzdött a rákkal, fél éve azonban feladta a szervezete a harcot. A műsorvezető hiába készült az elvesztésére, mégis nagyon megviselték a történtek.


DFP

„Anyukám óriási űrt hagyott maga után. Pedig készítettem a lelkemet az elvesztésére: egy olyan betegségnél, mint az övé, a legrosszabb forgatókönyvvel is számolni kell. Fél év telt el, de már halványulnak a mozdulatai, gesztusai” – vallott Majka a Hot! magazinnak. A rapper egy pszichológus segítségével próbálja feldolgozni édesanyja elvesztését, de reméli az idő is segít begyógyítani a sebeket.

Fotó: Csudai Sándor

„A pszichológusom szerint évekig tart majd feldolgozni anyám halálát. De beszélek hozzá, hozzájuk, ami segít. Plusz bármekkora is a fájdalom az élet megy tovább. (…) A nap minden reggel felkel, nekem pedig ott van a családom, akik számítanak rám” – tette hozzá a műsorvezető, aki hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért próbál ennek megfelelően cselekedni a mindennapokban.


„Bármilyen érzelgősen is hangzik, amióta elveszítettem az édesanyámat, kétszer is meggondolom, miként cselekszem, mert hiszem, hogy figyel engem fentről.”

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek