2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Extra

Majka: Édesanyám fentről figyel

Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban. 

Majka kemény hónapokon van túl. Curtisszel való viharos szétválása mellett, a nyáron szeretett édesanyja is elhunyt. Ibolya tizenkilenc évig küzdött a rákkal, fél éve azonban feladta a szervezete a harcot. A műsorvezető hiába készült az elvesztésére, mégis nagyon megviselték a történtek.


DFP

„Anyukám óriási űrt hagyott maga után. Pedig készítettem a lelkemet az elvesztésére: egy olyan betegségnél, mint az övé, a legrosszabb forgatókönyvvel is számolni kell. Fél év telt el, de már halványulnak a mozdulatai, gesztusai” – vallott Majka a Hot! magazinnak. A rapper egy pszichológus segítségével próbálja feldolgozni édesanyja elvesztését, de reméli az idő is segít begyógyítani a sebeket.

Fotó: Csudai Sándor

„A pszichológusom szerint évekig tart majd feldolgozni anyám halálát. De beszélek hozzá, hozzájuk, ami segít. Plusz bármekkora is a fájdalom az élet megy tovább. (…) A nap minden reggel felkel, nekem pedig ott van a családom, akik számítanak rám” – tette hozzá a műsorvezető, aki hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért próbál ennek megfelelően cselekedni a mindennapokban.


„Bármilyen érzelgősen is hangzik, amióta elveszítettem az édesanyámat, kétszer is meggondolom, miként cselekszem, mert hiszem, hogy figyel engem fentről.”

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Eljegyezték Katy Perryt

  Eljegyezték Katy Perryt

  Katy Perry és Orlando Bloom sokáig éltek se veled, se nélküled kapcsolatban, többször is szakítottak, mostanra viszont rájöttek, hogy együtt képzelik el a jövőjüket.

 • Abbie, a fekete démon

  Abbie, a fekete démon

  Abbie Holborn a Gordie Shore nevű amerikai valóságshowból vált ismerté, és rövid idő alatt nagyon sok rajongóra tett szert.

 • Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis a hévégén jött ki az elvonóról, ahol több mint öt hetet töltött. Habár úgy érzi sikerült végleg leszámolnia drogproblémáival, a szakértő szerint még nem mondható gyógyultnak a rapper.

 • Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Plágium miatt kizárták A Dal szombati döntőjéből Petruskát és Help me out of here című dalát. Helyére Oláh Gergő lépett, aki úgy véli, hogy nem véletlen alakult így, biztos benne, hogy a Jóisten írta ezt a forgatókönyvet.