2019. augusztus 23., péntek
Bence

Extra

Majkát meglágyította a fia

A TV2 Sztárban sztár című műsorában eddig Majka volt az egyetlen zsűritag, aki mindig szőrösszívű volt a fellépőkkel, nyolc pontot csak az igazán kiemelkedő produkciók kaptak tőle.

A show ötödik adásában azonban úgy tűnt, megtört a jég, mindezt pedig kisfiának, Mariánnak köszönhetik a versenyzők. – Esküszöm, a gyerekek ma a fiam születésnapján megkérdezték, hogy „Miért csinálod ezt a Sztárban sztárban?” Hétéves gyerek jön, és felkérdez a játszóházban!

A gyerekek miatt én nagyon korrekt leszek ma – ígérte a show elején Majka, amit aztán be is tartott. Jövő héten kiderül, hogy a rapper mennyire gondolta komolyan az ígéretét. Mindenesetre a show végén bocsánatot kért Tenyától, hogy nem tíz ponttal jutalmazta a produkcióját. A versenytől Burai Krisztán búcsúzott.

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.

 • Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Kirobbanó formában van Rátonyi Kriszta. A csinos műsorvezető jól is érzi magát a bőrében, de mint mondja, külsejével nem mindig volt elégedett.

 • Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Megtalálták egy tóban Piotr Wozniak-Starak sikeres lengyel filmproducer holttestét. A férfit vasárnap hajnal óta keresték, miután kiderült, hogy motorcsónakjából beleesett a vízbe – közölte csütörtökön egy lengyel belügyminisztériumi illetékes.

 • Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Hosszan tartó betegség után elhunyt Fekete Gyula. Szaxi maxi halálának hírét a gyászoló család tudatta a rajongókkal.