2020. március 30., hétfő
Zalán

Egyéb Szeged

Majomnak nézi a szegedieket az önkormányzat lakájmédiája

Ahol közpénzből fizetett propagandisták próbálják elkenni a városvezetők büntetőügyét, amiben hűtlen kezelés miatt elítélték Botka László bizalmi embereit első fokon.

A baloldali önkormányzat közpénzből alaposan megfizetett újságíró propagandistái nagyon kemény kenegetésbe kezdtek az önkormányzat propagandafelületein. A lakájmédiában teljesen hülyének nézik a szegedieket, és megpróbálják nekik „elmagyarázni”, miért is nem baj, hogy börtönbüntetésre ítélte a bíróság első fokon Botka László bizalmi embereit: Solymos László alpolgármestert, Mózes Ervin főjegyzőt és Kalmár Gábort, a polgármester kabinetfőnökét. A szegediek pénzéből élő propagandisták ugyanis azt bizonygatják – és még fogják is saját bevallásuk szerint, hogy „nincs is ügy”, mert „szerte Magyarországon bevett gyakorlat, hogy egy település a lehetőségeihez képest segíti azoknak a munkáját, akik sokat tesznek a közösségért, helyben vagy akár országosan is. Így tett Szeged is, amikor parkolóbérletet adott bizonyos személyeknek.” A gond csak azzal van – üzenjük a baloldali propagandistáknak, hogy nem ezért ítélték el első fokon Botka László embereit! Azzal ugyanis semmi problémája nem volt a bíróságnak, hogy közfeladatot ellátó emberek (például önkormányzati, országgyűlési képviselők) kaptak parkolóbérletet.


Városvezetőket ítélt el a bíróság, de a helyi média szerint nincs is ügy. Majmot csinálnak a város lakosaiból?

Azért ítélte el a bíróság hűtlen kezelés miatt felfüggesztett börtönre a városvezetőket első fokon, mert:
1. Felhatalmazás és kontroll nélkül osztogattak.
2. Olyanoknak is, akiknek semmi köze nincs a városhoz, semmilyen kapcsolatban nem álltak az önkormányzattal.
3. A városvezetők nem számoltak el, és nem is akartak elszámolni a pénzzel (amibe egyébként a parkolóbérletek kerültek).

4. Ezzel 41 millió forintos kárt okoztak Szegednek és a szegedieknek.


Amiről viszont a baloldali lakájmédia tollba mondott dolgozatai nem szólnak, pedig ez az igazi sztori, hogy
kit rejteget Botka László, és kinek intézett önmagán kívül szegedi szuperbérletet (mivel neki autója sincs)? (A legutolsó információ szerint a családjának, de ez egyelőre nem hivatalos.)
Kit rejteget a szegedi MSZP-s országgyűlési képviselő, Szabó Sándor, ugyanis ő is kétszer annyi szuperbérletet kapott, mint mások.
Kit rejteget Ujhelyi István, MSZP-s EP-képviselő, aki szintén kétszer annyi ingyenbérletet kapott, mint mások?

Ezekre a kérdésekre már beadtuk a közérdekű adatigénylést, amire nem reagált sem az önkormányzat, sem Botka László, sem Ujhelyi István, sem Szabó Sándor. Emiatt kipereljük ezeket a nyilvános adatokat, hiszen lényegében a szegediek fizették nekik – pontosabban azoknak, akik használják – ezeket az extra szuperbérleteket.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek