2020. január 23., csütörtök
Rajmund, Zelma

Sport

Már januárban távozna Dembélé

Hamarabb megoldódhat a Barcelona problémája, mint gondoltuk volna. A Goal.com információ szerint Ousmane Dembélé maga kérte, hogy távozhasson a klubtól januárban.

Folytatódik az FC Barcelona–Ousmane Dembélé összecsapás. Amint arról a Lokál is beszámolt, a 21 éves szélsővel egyre több problémája van a katalán együttesnek. Bár a klub 105 millió eurót (34 milliárd forint) sem sajnált kifizetni a fiatal támadóért, úgy látszik egyáltalán nem volt jó üzlet és hiába szerették volna, hogy átvegye a csapatban Neymar szerepét, ez nem sikerült. A mindössze 21 éves Dembélé sokáig sérüléssel bajlódott, a hozzáállás is megkérdőjelezhető, ugyanis állandóan késik az edzésekről, ráadásul Ernesto Valverde vezetőedző is csak csereként számol a világbajnok játékossal.


A Goal.com információi szerint viszont a Barca és a futballista között feszültség hamarosan feloldódhat, ugyanis Dembélé közölte a vezetőséggel, hogy távozni szeretne, már januárban. Természetesen a spekulációik egyből beindultak, egyesek szerint, ha Dembélé valóban elhagyja a csapatot, akkor Neymar visszatérése szinte borítékolható.

EPA/Alberto Estevez

A Goal szerint Valverde felhasználná a francia játékost egy esetleges cseréré a PSG-vel Neymarért. Természetesen ez az üzlet egy komoly pénzösszeg kifizetésével is járna, illetve Ivan Rakitic-ot is bevonnák az üzletbe. Korábban több hír is napvilágot látott, hogy a brazil klasszis nem érzi jól magát Párizsban és szívesen visszatérne Spanyolországba, azonban az kérdéses, hogy a Barcát vagy a Real Madridot választaná. Több pletyka is szólt arról, hogy Neymart a Real mindképpen meg szeretné szerezni és ezért akár 300 millió eurót (97 milliárd forint) sem sajnálna letenni az asztalra.


Minden esetre ez még nagyon a jövő zenéje, hiszen a Liverpool is érdeklődik a világbajnok francia szélső iránt, így a végső szót vélhetően Dembélé fogja majd kimondani.

Kapcsolódó Cikkek