EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Sport

Mayweathert lebolondozta McGregor

Floyd Mayweather ismét felfüggeszti visszavonulását, és december 31-én ismét ringbe lép Japánban, méghozzá a kick-boxos Naszukava Tensin ellen.

A hír hamar bejárta a világot, és Floyd legutóbbi ellenfele, Conor McGregor az Instagram-oldalán osztotta ki káromkodva a 41 éves szupersztár ökölvívó-legendát.

(MTI/AP/John Locher)

„Az egy edzőruha, vagy a szaunába készülsz benne Floyd, mi az isten? Meleg van Tokióban, vagy mi? Az éghajlatváltozás nem vicc, b.szki. Mi a f.sz folyik itt? Ki az a kis köcsög melletted? Tisztára olyan, mintha a Csúcsformában 5-öt akarnátok leforgatni. Chris Tucker és Jackie ki.aszott Chan visszatér. Rohadt zseniális. Egy bolond ember vagy, Floyd – írta az ír ketrecharcos.

Kapcsolódó Cikkek

 • Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  A kirgizisztáni III. Nomád Világjátékokon négy arany-, négy ezüst-és négy bronzérmet szerzett magyar küldöttség tagjait köszöntötték a Hadtörténeti Múzeumban. A multisport eseményen öt földrész, több mint 80 országa 2000 sportolóval vett részt. Magyarországot a Magyar Turán Alapítvány hagyományőrzői és tradicionális, íjász, lovasíjász és mandala sportolói (szellemi taktikai sport), a Nemzeti Versenysport Szövetség íjász, szkander, szumó, sambo szövetségei által delegált valamint bothúzó versenyzők és sportvezetői képviselték – olvasható a misportunk.

 • Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Bekerült a Guinness Rekordok könyvébe Nagy Botond, mint “a világ leggyorsabb köríves rúgása” cím büszke tulajdonosa. A magyar válogatott karatés ezt a múlt héten megrendezett madridi világbajnokság alkalmával érdemelte ki – olvasható a magyar sporttal foglalkozó misportunk.

 • Megműtötték a Lakers irányítóját

  Megműtötték a Lakers irányítóját

  Csütörtökön megműtötték Rajon Rondót, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers veterán irányítójára legalább négy-öt hét kihagyás vár.