2019. április 20., szombat
Tivadar

Sport

Mayweathert lebolondozta McGregor

Floyd Mayweather ismét felfüggeszti visszavonulását, és december 31-én ismét ringbe lép Japánban, méghozzá a kick-boxos Naszukava Tensin ellen.

A hír hamar bejárta a világot, és Floyd legutóbbi ellenfele, Conor McGregor az Instagram-oldalán osztotta ki káromkodva a 41 éves szupersztár ökölvívó-legendát.

(MTI/AP/John Locher)

„Az egy edzőruha, vagy a szaunába készülsz benne Floyd, mi az isten? Meleg van Tokióban, vagy mi? Az éghajlatváltozás nem vicc, b.szki. Mi a f.sz folyik itt? Ki az a kis köcsög melletted? Tisztára olyan, mintha a Csúcsformában 5-öt akarnátok leforgatni. Chris Tucker és Jackie ki.aszott Chan visszatér. Rohadt zseniális. Egy bolond ember vagy, Floyd – írta az ír ketrecharcos.

Kapcsolódó Cikkek

  • Matek helyett győzelem a segítség

    Matek helyett győzelem a segítség

    Tizenegy, kilenc vagy öt? A feladvány magától értetődő a fradisták számára, azaz ennyire nő vagy csökken az FTC előnye a MOL Vidi elleni mérkőzés után.

  • Minden idők legnagyobb vb-jét rendezzük!

    Minden idők legnagyobb vb-jét rendezzük!

    Minden idők legnagyobb világbajnokságát rendezi hazánk április 21. és 28. között a Hungexpón. Ráadásul a hazai vb pontosan 40 évvel követi a sportág legnagyobb magyar sikerét, amikor a Jónyer–Klampár–Gergely trió a világot megverve nyerte el a világbajnoki címet csapatban a phenjani döntőben.