EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Dunaújváros

Még tizennégy fellépő

Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervezőcsapata. A dunaújvárosi rendezvényen 2019-ben a hazai élvonal mellett a nemzetközi „mezőny” is erősen képviselteti magát.

Bár még jóval több mint fél év van hátra a következő Rockmaratonig, a rendezvény szervezőcsapata lázas munkában van: ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy hónapról hónapra új fellépőket jelentenek be hírleveleikben.


A jövőre 36. születésnapját ünneplő Aurora is a Rockmaraton egyik fellépője
(fotó: Máté Péter/Rockmaraton)

 

Az már a korábbi sajtóközleményből kiderült, hogy a magyar bandák közül biztosan érkezik jövő júliusban a Szalki-szigetre többek között a dunaújvárosi Junkies, a Lord, a Moby Dick és az Omen, valamint a nemzetközi zenekarok közül a Terror és a Paradise Lost, azonban a legutóbbi beszámoló újabb nevekről ad hírt: a Gloryhammer elnevezésű formáció például az úgynevezett fantasy power metál zenében érdekelt, míg a Krisiun együttese mintegy harminc éve a death metál képviselője.

Rajtuk kívül a Rise of the Northstar nevű francia zenekar is tiszteletét teszi majd a fesztiválon. A magyarokat többek között a jövőre már harminchat éves Aurora, a felvidéki Rómeó vérzik, a Depresszió, a Cadaveres és a Blues Company erősíti majd 2019. július 8–13. között a Szalki- szigeten.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.