2020. április 03., péntek
Buda, Richárd

Extra

Még több könny és rettegés a TV2 műsorában

Jövő hét kedden indul a TV2-n A legbátrabb páros második évada, ahol újabb hét sztárpár teszi próbára magát, a nézők pedig az eddigieknél is több könnyet, sokkolóbb pillanatokat láthatnak majd.

Harcba száll a tízmillió forintért a lassan valóságshow-veteránnak számító Aurelio és párja, Dominika, Weisz Fanni siket modell és férje, Hajmási Péter, a polgárpukkasztó Berki Krisztián és kedvese, Renáta, az egykori szépségkirálynő és Európa legszebb nője, Laky Zsuzsi és edző párja, Dietz Gusztáv, akit harcművészkörökben csak Cápának ismernek,  Szögeczki Ági és ügyvéd párja, Ferenc, Csórics Balázs színész és kedvese Adrienn, illetve Cooky és Debóra is megküzd a félelmetes feladatokkal.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Tartsuk a távolságot!

    Tartsuk a távolságot!

    A kijárási korlátozás legfőbb üzenete, hogy maradjunk otthon. Ha mégis ki kell mennünk –például élelmiszert vásárolni vagy ügyet intézni –, nagyon fontos, hogy tartsunk minimum másfél méteres távolságot.

  • Tóth Gabi a TV2 új műsorában tér vissza

    Tóth Gabi a TV2 új műsorában tér vissza

    Vadonatúj doku-reality indul április 6-tól a TV2 csatornáján #maradjotthon címmel. Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor mellett több híresség és civil is megmutatja a nézőknek, hogy mivel töltik a karantén-időszakot.