EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Extra

Még több könny és rettegés a TV2 műsorában

Jövő hét kedden indul a TV2-n A legbátrabb páros második évada, ahol újabb hét sztárpár teszi próbára magát, a nézők pedig az eddigieknél is több könnyet, sokkolóbb pillanatokat láthatnak majd.

Harcba száll a tízmillió forintért a lassan valóságshow-veteránnak számító Aurelio és párja, Dominika, Weisz Fanni siket modell és férje, Hajmási Péter, a polgárpukkasztó Berki Krisztián és kedvese, Renáta, az egykori szépségkirálynő és Európa legszebb nője, Laky Zsuzsi és edző párja, Dietz Gusztáv, akit harcművészkörökben csak Cápának ismernek,  Szögeczki Ági és ügyvéd párja, Ferenc, Csórics Balázs színész és kedvese Adrienn, illetve Cooky és Debóra is megküzd a félelmetes feladatokkal.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.