EUR: 334,81 Ft
CHF: 306,81 Ft
2019. november 13., szerda
Szilvia

Extra

Még több könny és rettegés a TV2 műsorában

Jövő hét kedden indul a TV2-n A legbátrabb páros második évada, ahol újabb hét sztárpár teszi próbára magát, a nézők pedig az eddigieknél is több könnyet, sokkolóbb pillanatokat láthatnak majd.

Harcba száll a tízmillió forintért a lassan valóságshow-veteránnak számító Aurelio és párja, Dominika, Weisz Fanni siket modell és férje, Hajmási Péter, a polgárpukkasztó Berki Krisztián és kedvese, Renáta, az egykori szépségkirálynő és Európa legszebb nője, Laky Zsuzsi és edző párja, Dietz Gusztáv, akit harcművészkörökben csak Cápának ismernek,  Szögeczki Ági és ügyvéd párja, Ferenc, Csórics Balázs színész és kedvese Adrienn, illetve Cooky és Debóra is megküzd a félelmetes feladatokkal.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Imádják a külföldiek Magyarországot

    Imádják a külföldiek Magyarországot

    Magyarország évről évre egyre népszerűbb úti cél a külföldiek számára. A legfrissebb adatok ugyanis alátámasztják, hogy tovább nőtt a turizmus árbevétele, valamint szeptemberben a tavalyihoz képest is több külföldi vendég szállt meg nálunk.

  • Rendőrt hívtak L.L. Juniorra és Csillára

    Rendőrt hívtak L.L. Juniorra és Csillára

    Hopp Csilla vasárnap délelőtt érkezett L.L. Junior lakására, hogy láthassa közös kisfiúkat. A Ripost információi szerint rapper és volt kedvese között azonban olyan hatalmas veszekedés tört ki Lacika felügyelete miatt, hogy a szomszédok rájuk hívták a rendőrséget.