2020. április 06., hétfő
Vilmos, Bíborka

Extra

Megbüntette Köllő Babett Curtist

Mint arról korábban mi is beszámoltunk,  Curtis nem jelent meg a TV2 Csak show és más semmi című műsorának egy próbáján, amivel nemcsak a produkció készítőit, de e heti partnerét, Köllő Babettet is kellemetlen helyzetbe hozta. A luxusfeleség nem mindennapi eszközt választott a bosszúra, a rappert üvegszilánkokra fektetve kínozta.

Múlthéten robbant a hír, hogy Curtist kötbér fizetésére kötelezte a TV2, mivel az nem jelent meg a Csak show és más semmi egy előre diszponált forgatásán. A rapperre hiába várt Köllő Babett, az egy óra elteltével sem érkezett meg, sőt, még a telefonját sem vette fel. A szőke bombázónak így a hét elején még fogalma sem volt arról, hogy miként fog majd kiállni a csatorna színpadára. –Kicsit vegyes érzelmek vannak bennem, most aggódom, félek, nem csak a produkció miatt – nyilván amiatt is –, de nekem nagyon jólesne, ha egy erős férfi állna mellettem. Egyébként amikor mi maradtunk a műsor végén Attival, nagyon megörültem neki, mert ő egy erős pasi, és azt érzi az ember, hogy mindenen keresztül tud vinni egy nőt. Én ezt nem szeretném nélküle csinálni, reménykedem benne, hogy a következő próbára már együtt megyünk – nyilatkozta a produkció előtt pár nappal a TV2-nek Babett, akitől Curtis végül esedezve kért bocsánatot. A páros ezt követően gőzerővel vetette bele magát a közös munkába annak érdekében, hogy péntek este egy hátborzongató fakírshow-val a zsűri mellett a közönséget is lenyűgözze. A produkció végül a középmezőnyben végzett, de a luxusfeleség legalább kihasználta az alkalmat, hogy partnerét alaposan megleckéztesse.


(Fotó: Cser Dániel)

Babett nemcsak fojtogatta Curtist, de szexi dominaként arra is rávette, hogy felfeküdjön egy szilánkokkal teli asztalra.

(Fotó: Cser Dániel)

A luxusfeleség azonban saját bátorságáról és vagányságáról is tanúbizonyságot tett, hisz ő maga is végigsétált az üvegszilánkokkal emelvényen.


(Fotó: Cser Dániel)

–Konkrétan fájt, tényleg igazi üveg, ez nem kamu. Van ennek egy technikája, telitalppal kell rálépni, de igazából mindenhogy szúr – tette hozzá a produkció végén Babett, akitől ez azért is volt elképesztő teljesítmény, mert két  héttel ezelőtt egy másik produkció keretében súlyos lábsérülést szenvedett, ami miatt a képernyőn kívül még mindig mankóval kell járnia. A bombázónak azonban jövőhéten sem lesz könnyű dolga, Schobert Norbival ugyanis a riói karnevál hangulatát idézve fogják rázni, míg Curtis Eke Angéla partnereként a levegőben bizonyíthat.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek