EUR: 321,72 Ft
CHF: 282,65 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Extra

Megbüntette Köllő Babett Curtist

Mint arról korábban mi is beszámoltunk,  Curtis nem jelent meg a TV2 Csak show és más semmi című műsorának egy próbáján, amivel nemcsak a produkció készítőit, de e heti partnerét, Köllő Babettet is kellemetlen helyzetbe hozta. A luxusfeleség nem mindennapi eszközt választott a bosszúra, a rappert üvegszilánkokra fektetve kínozta.

Múlthéten robbant a hír, hogy Curtist kötbér fizetésére kötelezte a TV2, mivel az nem jelent meg a Csak show és más semmi egy előre diszponált forgatásán. A rapperre hiába várt Köllő Babett, az egy óra elteltével sem érkezett meg, sőt, még a telefonját sem vette fel. A szőke bombázónak így a hét elején még fogalma sem volt arról, hogy miként fog majd kiállni a csatorna színpadára. –Kicsit vegyes érzelmek vannak bennem, most aggódom, félek, nem csak a produkció miatt – nyilván amiatt is –, de nekem nagyon jólesne, ha egy erős férfi állna mellettem. Egyébként amikor mi maradtunk a műsor végén Attival, nagyon megörültem neki, mert ő egy erős pasi, és azt érzi az ember, hogy mindenen keresztül tud vinni egy nőt. Én ezt nem szeretném nélküle csinálni, reménykedem benne, hogy a következő próbára már együtt megyünk – nyilatkozta a produkció előtt pár nappal a TV2-nek Babett, akitől Curtis végül esedezve kért bocsánatot. A páros ezt követően gőzerővel vetette bele magát a közös munkába annak érdekében, hogy péntek este egy hátborzongató fakírshow-val a zsűri mellett a közönséget is lenyűgözze. A produkció végül a középmezőnyben végzett, de a luxusfeleség legalább kihasználta az alkalmat, hogy partnerét alaposan megleckéztesse.


(Fotó: Cser Dániel)

Babett nemcsak fojtogatta Curtist, de szexi dominaként arra is rávette, hogy felfeküdjön egy szilánkokkal teli asztalra.

(Fotó: Cser Dániel)

A luxusfeleség azonban saját bátorságáról és vagányságáról is tanúbizonyságot tett, hisz ő maga is végigsétált az üvegszilánkokkal emelvényen.


(Fotó: Cser Dániel)

–Konkrétan fájt, tényleg igazi üveg, ez nem kamu. Van ennek egy technikája, telitalppal kell rálépni, de igazából mindenhogy szúr – tette hozzá a produkció végén Babett, akitől ez azért is volt elképesztő teljesítmény, mert két  héttel ezelőtt egy másik produkció keretében súlyos lábsérülést szenvedett, ami miatt a képernyőn kívül még mindig mankóval kell járnia. A bombázónak azonban jövőhéten sem lesz könnyű dolga, Schobert Norbival ugyanis a riói karnevál hangulatát idézve fogják rázni, míg Curtis Eke Angéla partnereként a levegőben bizonyíthat.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Véget ért a hónapok óta tartó kemény küzdelem a TV2 Exatlon Hungaryben. A győztes, Huszti Kata kemény heteken van túl, egyszer már kiesett a versenyből, a sorsnak köszönhetően azonban ő vihette haza a 20 milliós főnyereményt, amit lakásfelújításra, esküvőre és utazásra költ majd.

  • Dér Henit kitagadta az édesapja

    Dér Henit kitagadta az édesapja

    Dér Henit édesapja fiúnak várta, ezt pedig éreztette is vele. Az énekesnő egész életében szeretett volna neki megfelelni, de minden igyekezete ellenére apja kitagadta mikor jelentkezett a Megasztárba.