2020. április 10., péntek
Zsolt

Extra

Megcsalásról vallott Nagy Feró

A Beatrice frontemberéért még mindig bomlanak a csajok! A zenész ma már nem esik kísértésbe, ám nem mindig volt ez így. Feró a Lokálnak bevallotta: első feleségét, Csuka Mónikát megcsalta, pedig akkor már a kislánya, Gaby is megszületett.

–A rockzenészek élete egy folyamatos csábítás. Az én koromban pedig már minden nap ajándék, így persze nagyon jól esik, amikor látom, hogy még ma is oda vannak értem a csajok. Mondjuk meg is értem őket, hiszen olyan szép, kívánatos és szexi ember vagyok, remek ízlésük van mondhatom – kezdte lapunknak nevetve Nagy Feró, akinek az életében mindig is jelen voltak betegesen rajongó, már-már zaklató nők, akik mindent megtettek azért, hogy levegyék a rockert a lábáról.


– Rengeteg szerelmes levelet, titkos üzenetet kaptam csajoktól, de előfordult, hogy követtek, vagy csak nemes egyszerűséggel elém álltak, és kerek perec megmondták, hogy engem akarnak, rám gerjednek. Sőt, egyes nők olyan hiú ábrándokat is kergettek, hogy azt hitték, hogy majd miattuk otthagyom a családom, és felrúgom az addigi életem – árulta el a rocker, aki ma már valóban hűséges 20 évvel fiatalabb feleségéhez, Ágneshez, bevallotta, hogy régen bizony előfordult, hogy igent mondott az egyéjszakás kalandokra.

–A 70-es években a Balatonon ismertem meg egy lányt, akivel megbeszéltük, hogy ágyba bújunk, csak aztán a kalandnak induló szexből iszonyat nagy szerelem lett. Pedig ekkor már házas ember voltam, Móni volt a feleségem, aki nem sokkal azelőtt hozta világra a lányukat, Gabyt. Erre való tekintettel a hölgyikével megbeszéltük, hogy megvárjuk míg elmúlik a szerelem, egyikünk sem akart hátat fordítani az addigi életének, én sem mondhattam a gyerekemnek, hogy akkor én most lelépek, mert már nem anyukádba vagyok szerelmes, pá. Így aztán szép lassan  elsodort minket egymás mellől az élet, habár évekkel később találkoztunk, és megbeszéltük, hogy hiba volt veszni hagyni mindazt, ami köztünk történt, össze kellett volna házasodnunk. De nekem már akkor is fontosabb volt a család, és a mai napig nincs olyan szerelem, ami erősebb lenne annál, amit a gyerekeim, sőt most már az unokáim iránt érzek. Nálam mindig ők lesznek az első helyen – jelentette ki a zenész, utalva második unokájára, Alíz Beatricére, akit januárra várnak a családba.


Fotó: Mészáros Diána

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek