EUR: 329,35 Ft
CHF: 300,45 Ft
2019. december 12., csütörtök
Gabriella

Belföld

Megint mellébeszélt a Jobbik

Cégbírósági adatok szerint, a Jobbik állításával ellentétben mégiscsak dolgozott Sneider Tamás felesége a pártnak, 2016-os házasságkötésük után is. Volner János szombati Facebook-posztját próbálta cáfolni a széthulló párt, de ismét nem sikerült védeni a védhetetlent. 

„A Jobbik alapszabályában bekövetkezett módosítások bírósági bejegyzésének teljes körű eljárására adott ügyvédi meghatalmazást idén áprilisban Vona Gábor akkori Jobbik-elnök a párt képviselőjeként Sneider Tamás feleségének, Szabó Edit Éduának és ügyvédi irodájának” – olvasható a Magyar Időkben.


Sneider Tamás feleségével mégsem bontottak szerződést az elnökválasztás után?!
MTI Fotó: Soós Lajos

A nyilvános cégbírósági adatok alapján Szabó Edit Édua ügyvédi irodája április 27-én kelt meghatalmazással nyújtotta be a Jobbik májusi tisztújító kongresszusán történt változások bejegyeztetési kérelmét a Fővárosi Törvényszéknek. Ugyanez az ügyvédi iroda nyújtott be adatváltozást tartalmazó beadványt a Jobbik képviseletében idén márciusban, valamint tavaly októberben.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • 200 egyetemista 800 fiatalt mentorál a Tanítsunk Magyarországért programban

  200 egyetemista 800 fiatalt mentorál a Tanítsunk Magyarországért programban

  Négy egyetem – Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs – kétszáz hallgatója nyolcszáz 7. osztályos általános iskolást mentorál a Tanítsunk Magyarországért program keretében – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára csütörtökön Debrecenben.

 • Ezt kell tudni a jövő januári nyugdíjemelésről

  Ezt kell tudni a jövő januári nyugdíjemelésről

  Megjelent a jövő januári nyugdíjemelésről szóló kormányrendelet, amely szerint a 2020. január 1. előtt megállapított és 2019. novemberében egyösszegű emelési korrekcióban részesült nyugellátások és az ilyen emelésre jogosult egyéb ellátások 2019.

 • Folytatódik az enyhe, csapadékos idő

  Folytatódik az enyhe, csapadékos idő

  Egyelőre folytatódik a csapadékos idő, vasárnap várható több napsütés. Marad az évszakhoz képest enyhe idő, többfelé 10 fok körül alakulhatnak a maximumok – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.