EUR: 319,72 Ft
CHF: 280,32 Ft
2019. április 20., szombat
Tivadar

Belföld

Megint mellébeszélt a Jobbik

Cégbírósági adatok szerint, a Jobbik állításával ellentétben mégiscsak dolgozott Sneider Tamás felesége a pártnak, 2016-os házasságkötésük után is. Volner János szombati Facebook-posztját próbálta cáfolni a széthulló párt, de ismét nem sikerült védeni a védhetetlent. 

„A Jobbik alapszabályában bekövetkezett módosítások bírósági bejegyzésének teljes körű eljárására adott ügyvédi meghatalmazást idén áprilisban Vona Gábor akkori Jobbik-elnök a párt képviselőjeként Sneider Tamás feleségének, Szabó Edit Éduának és ügyvédi irodájának” – olvasható a Magyar Időkben.


Sneider Tamás feleségével mégsem bontottak szerződést az elnökválasztás után?!
MTI Fotó: Soós Lajos

A nyilvános cégbírósági adatok alapján Szabó Edit Édua ügyvédi irodája április 27-én kelt meghatalmazással nyújtotta be a Jobbik májusi tisztújító kongresszusán történt változások bejegyeztetési kérelmét a Fővárosi Törvényszéknek. Ugyanez az ügyvédi iroda nyújtott be adatváltozást tartalmazó beadványt a Jobbik képviseletében idén márciusban, valamint tavaly októberben.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább szidják egymást az ellenzékiek

  Tovább szidják egymást az ellenzékiek

  Lassan követhetetlenné válik az ellenzéki belháború, miután a Karácsony Gergely vezette baloldali blokk összeveszett a Puzsér Róbertet támogató LMP–Jobbik szövetséggel.

 • A gyerekek is artisták lehetnek egy napra

  A gyerekek is artisták lehetnek egy napra

  A gyerekek is artisták lehetnek egy napra a Fővárosi Nagycirkuszban, ahol húsvéti programokkal, az artistaképzősök produkciójával és új műsorral várják az érdeklődőket a húsvéti hétvégén és a cirkuszi világnapon.

 • Menczer Tamás: Sargentini ismét megtámadta Magyarországot

  Menczer Tamás: Sargentini ismét megtámadta Magyarországot

  Judith Sargentini semmit nem tud Magyarországról – reagált az uniós zöldpárti képviselő videóüzenetére Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára pénteken szintén videóban, amelyet a 888.