2020. március 30., hétfő
Zalán

Belföld

Meglepetés az R-GO koncertjén

Ki gondolná, hogy már 35 év eltelt azóta, hogy az R-GO együttes életre keltette azt a különleges zenei világot, ami maga lett az életöröm, a napfény, a ritmus. Ez pedig nem más, mint a csikidam.

Több ezer rajongó bizonyíthatja, hogy ezt a zenét nem lehet ülve hallgatni. Amint felcsendül a csikidam, megmozdul a kezed, a lábad, a testedben áramlani kezd az energia, felderül a lelked, és jókedvű leszel.


Az R-GO zenéjében egyszerre van jelen az önmagunkra kacsintás, a humor és azok a gondolatok, amelyek megszólítanak és megállítanak egy percre, hogy elgondolkodj, képessé válj arra, hogy azt az életörömöt, amit ez a zene ad neked, tovább tudd adni másoknak.

A december 18-ei koncertnek két különleges sztárvendége és több olyan zenei meglepetése lesz, amelyeket eddig a rajongók nem hallhattak. Természetesen az R-GO minden korszakából elhangzanak a legnagyobb slágerek, és lesz Hungária-blokk is, amelyben Szikora Róbert szerzeményei szólalnak meg. Ezt a koncertet sem lehet majd egy helyben állva végighallgatni, mert rövid időn belül mindenkit magával fog ragadni a csikidamérzés.

Érkeznek az R-Go slágerek!

Kapcsolódó Cikkek