2020. január 20., hétfő
Fábián, Sebestyén

Egyéb XXI.kerület

Megmozgatták a csepeliek apraját-nagyját

Megtelt az ÁMK tornacsarnoka a II. Csepeli Fitnesz Napon, ahol a teljes testet megmozgató edzésformák mellett egészségügyi felméréseket is végeztek a szakemberek. A gyermekbarát rendezvényre Borbély Lénárd polgármester is ellátogatott.

A Fitt Jövő Alapítvány idén tavasszal szervezte első sportnapját Csepelen. A családbarát rendezvény akkor is minden korosztálynak szólt, ahogy most is. Az órákat úgy állították össze, hogy az idősebbek is bekapcsolódhattak az edzésekbe. Az első Gymstick-órán könnyen követhetők voltak a gyakorlatok, amelyek kímélték az ízületeket.


Az utána következő X-Fight-edzés feladta a leckét mindenkinek. A nagy népszerűségnek örvendő sportág az egész testet igénybe vette, bírni kellett a tempót. Ismét eljött Csepelre Béres Alexandra fitneszedző, akinek óráján a gyerekek együtt tornáztak az anyukákkal. A táncos sport rajongói a zumba-fitnesz órán latin ritmusokra mozoghattak, a könnyen tanulható lépésekbe, mozdulatokba mindenki hamar belejött. Zárásképpen a legkitartóbbak a bodyArt mozgásformát próbálhatták ki, amely a be- és kilégzés ritmusára alapozza a jógaelemekkel kombinált mozdulatokat.

A Fitt Jövő Alapítvány Csepelen minél szélesebb körben népszerűsíti az egészséges, sportos életmódot. Különféle sportrendezvényekkel és sporttáborokkal hívják fel a figyelmet az egészségmegőrzés szerepére. Az edzők a Radnóti Miklós Művelődési Házban hetente kétszer tartanak órákat. Mag Barbara, nagycsaládos anyuka, az alapítvány elnöke úgy fogalmazott: elsődleges céljuk, hogy megmozgassák a csepelieket.


Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.