EUR: 321,76 Ft
CHF: 282,22 Ft
2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Extra

Megrázó titok: elrabolták Jessica Albát

Megrázó történetet hozott nyilvánosságra Jessica Albával kapcsolatban a Sun. A gyönyörű színésznőről kiderült, hogy 15 éves korában elrabolták, miközben első filmjét forgatta. Állítólag tizennégy órán keresztül tartották fogva, és egy autó csomagtartójában találtak rá, összekötözött végtagokkal, ráadásul a szeme és a szája is be volt kötve. Arról nem szóltak a hírek, hogy pontosan mi történt a Honey és Sin City sztárjával. Az ügyet azonban hamar lezárták, mert a színésznő semmilyen kérdésre nem válaszolt az elrablásával kapcsolatban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.

 • Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Több hónapos vívódás után végleg búcsút intett egymásnak Pintér Tibor és Rubos Frida. A fiatal lány többé nem él együtt a színésszel, aki már bánja, hogy a kapcsolatuk végén olyan sokat veszekedtek.

 • Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Owen Wilson harmadik gyermeke már több mint egy hónapos, de a színész nem kíváncsi rá. Még nem látogatta meg a kis Lylát, sőt nem is tartja édesanyjával a kapcsolatot, és gyerektartást sem fizet.