EUR: 329,46 Ft
CHF: 299,21 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Külföld

Megszállták Párizst a migránsok – Videó!

Párizsban forgatott az Origo, hogy megmutassák, hogy fest most a Franciaország fővárosa.

Az Origo járt az egyik legborzalmasabb elővárosban is, ami Franciaország legveszélyesebb helye.


Párizsban, az abszolút belvárosban, tíz perc sétára a legkedveltebb turistahelyektől is vannak no-go zónák. Szeméthalom, koszos sátrak, kéregető migránsok, a helyiek szerint is bűnözés, és szó szerint gyomorforgató higiéniás viszonyok: megmutatunk egy csirkeárust is… (a felvételek néhány nappal a Sárga mellényesek óriási demonstrációsorozatának kezdete előtt készültek) – írja a portál.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Jön a Brexit, tarolt Boris Johnson!

    Jön a Brexit, tarolt Boris Johnson!

    A brit Konzervatív Párt csaknem negyven éve nem tapasztalt földcsuszamlásszerű győzelemmel valószínűleg abszolút többséget szerzett az előrehozott nagy-britanniai parlamenti választásokon a választóhelyiségek zárásának pillanatában, csütörtök este közzétett exit poll eredménye szerint.

  • Orbán Viktor: Ne a szegényekkel fizettessen Brüsszel!

    Orbán Viktor: Ne a szegényekkel fizettessen Brüsszel!

    A klímaváltozás elleni küzdelemről csütörtökön kezdődő tárgyaláson várható csata közép-európai és magyar nézőpontból arról fog szólni, hogy ne engedjük meg a brüsszeli bürokratának azt, hogy megint a szegény emberekkel és a szegény országokkal fizettessék meg a klímaváltozás elleni harc költségeit – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben az európai uniós csúcstalálkozót megelőzően.