EUR: 334,74 Ft
CHF: 311,55 Ft
2020. január 21., kedd
Ágnes

Belföld

Megszólalt a Békásmegyeren lelőtt óvónő özvegye

Megszólalt a Lokálnak a békásmegyeri Virág utcai gyilkosság áldozatának özvegye Adorján István, aki úgy véli: felesége családi bosszú áldozata lett. 

A közelben lakó Rozika néni együttérez az áldozat családjával

Huszonöt kiscsoportos óvodás hiába várta Hajni nénit tegnap reggel, a kedvenc óvó nénijük már soha többé nem jön közéjük. Az asszony szerda hajnalban elindult a munkahelyére, de házától ötszáz méterre a fia apósa lesben állt, és négy lövéssel végzett vele.


– Családi tragédia történt, a fiam apósa, L. József bosszúból lőtte agyon a feleségemet. József nem tudta elviselni, hogy a 29 éves lánya hozzánk költözött, úgy vélte, a feleségem tehet erről – mondta keserűen a Lokálnak Adorján István, az áldozat férje. – Tudtuk, hogy harag tombol benne, de hogy ölne is miatta, arra nem gondoltunk. Nem ébredtem fel a lövésekre, a nyomozók értesítettek a tragédiáról. Muszáj erősnek maradnom, nagyon szenvedek, de nem haragszom a feleségem gyilkosára. Nincs gyűlölet a szívemben, és nem az én dolgom az ítélkezés.

A rendőrség a közelben elfogta, és őrizetbe vette a tettest. A Virág utcában az eset óta döbbenet és félelem uralkodik, hiszen az Adorján házaspár két éve pont azért költözött oda, mert biztonságosnak ítélték a környéket.

– Mélyen együtt érzünk Istvánnal, nagyon szerette a feleségét, aki nagyon kedves teremtés volt, naphosszat a virágokat locsolgatta. És leste a férje minden kívánságát. Hiányozni fog nekünk Hajnalka – mondta a szomszédban lakó Rozika néni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hasznos megállapodást köt a kormány a fővárossal

  Hasznos megállapodást köt a kormány a fővárossal

  A budapestieknek hasznos megállapodásokat köt a kormány Karácsony Gergely főpolgármesterrel – jelentette be Fürjes Balázs, a Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár a hétvégén.

 • Erősödik a migráció a déli határnál

  Erősödik a migráció a déli határnál

  Nagyon megerősödött a migrációs nyomás a déli határon, a téli időjárás ellenére a szárazföld mellett vízen is próbálkoznak a határsértők – közölte Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára.

 • Kiborult Bessenyei Ferenc özvegye Márki-Zayra

  Kiborult Bessenyei Ferenc özvegye Márki-Zayra

  Botrányba fulladt Hódmezővásárhelyen Márki-Zay díjátadó ünnepsége, vasárnap. A polgármester beszéde után ugyanis a Promenád beszámolója szerint Élthes Eszter, Bessenyei Ferenc özvegye bejelentette: a díj alapításakor a tőle kért engedélyt a név használatára visszavonja a várostól.

 • Az emberek 97 százaléka szerint Orbánnak van igaza

  Az emberek 97 százaléka szerint Orbánnak van igaza

  Szinte mindenki egyetértett Orbán Viktorral abban, hogy túlzás a gyöngyöspatai romáknak ítélt 100 millió forintos kártérítés összege – derült ki a Hír Tv vasárnap lezárult szavazásából, ahol a megkérdezettek – 60 ezer szavazó – 97 százaléka, értett egyet a kormányfővel.