EUR: 322,16 Ft
CHF: 283,49 Ft
2019. április 26., péntek
Ervin

Külföld

Mélyrepülésben a migránspárti Macron

Elbukná az európai parlamenti választásokat a francia elnök, Emmanuel Macron pártja, ha most hétvégén tartanák a voksolást – mutatott rá az Ipsos közvélemény-kutató legújabb felmérése.

A migránspárti elnök által vezetett Köztársaság Lendületben (La République En Marche!) jelenleg 19 százalékon áll, míg a bevándorlásellenes Marine Le Pen vezette Nemzeti Tömörülés (korábban Nemzeti Front) 21 százalékot szerezne.


Mint ismert, Macron népszerűsége mélyponton van, az utóbbi időben több minisztere is távozott a kormányból, és rengeteg botrány robbant ki az elnök körül. Például homoszexuális testőre megvert valakit egy tüntetésen. Emellett Macron nemrég a Kis-Antillákon fotózkodott félmeztelen helyi férfiakkal, egyikük bevallotta az elnöknek, hogy bűnöző.

/Fotó: Twitter

Úgy tűnik, a franciáknak kezd elegük lenni a magát a bevándorlásellenes Orbán Viktor legnagyobb európai ellenfelének tartó politikus viselt dolgaiból.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Kritikusak az európaiak a migrációval szemben

  Kritikusak az európaiak a migrációval szemben

  Egyértelműen migrációkritikus állásponton van a közép-európai országokban élők többsége – derült ki a Nézőpont Intézet Magyar Nemzet számára 12 közép-európai országban készített közvélemény-kutatásából.

 • Orbán felült az Ázsia expresszre

  Orbán felült az Ázsia expresszre

  Tejüzemet épít Magyarország Kazahsztánban egy közös beruházási alapból. Pekinggel pedig megállapodás köttetett, egy magyar–kínai együttműködési központ létrehozásáról, valamint a magyar baromfikivitelről.

 • Felerősödött az illegális migráció Szlovéniában

  Felerősödött az illegális migráció Szlovéniában

  Felerősödött az illegális migráció Szlovéniában, a hatóságok egy nap alatt 58 illegális határsértőt fogtak el, akik Horvátországból jutottak be Szlovénia területére – közölte a helyi média csütörtökön.