EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Sport

Messi kint is van, bent is van a Barcában

Barcelona és a Dortmund a továbbjutás küszöbén áll, előbbinek már csak az Intert, illetve a németeknek az Atléticót kell legyőzni – idegenben. Mindenesetre a Barca már bebizonyította, hogy Messi nélkül is megy a csapatnak.

A sérült argentin klasszis játéka ezúttal is kétséges. Az előzetesen közölt keretben előbb helyet kapott, ám a tegnap hajnali listán már nem szerepelt, valószínűleg csak azért, hogy egy később kiadottban már újra ott legyen a neve. A katalánok nélküle is remekelnek, zsinórban öt meccset  nyertek meg. Vajon Ernesto Valverde Messi esetében is vallja a győztes csapaton ne változtass elvet?


– A Barcelona a labdabirtoklásra épít, ehhez a játékstílushoz vásárolnak labdarúgókat, így ha ebben a harcmodorban akarnánk legyőzni a Barcelonát, tizennyolc-nullás vereséget szenvednénk – nyilatkozta Luciano Spalletti, az Inter mestere, de csapata azért akadályokat gördítene a Barca továbbjutása elé.

Az Atlético csúfos, 4-0-s vereséget szenvedett Dortmundban, Madridban bőven lesz törlesztenivalója, csakhogy éppen a „matracosok” legendás kőkemény védelmével akadnak gondok. Diego Simeone edző azonban optimista, kijelentette, hogy a vereség után elbeszélgetett játékosaival, és meggyőződése, hogy megfelelően reagáltak a történtekre.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  A kirgizisztáni III. Nomád Világjátékokon négy arany-, négy ezüst-és négy bronzérmet szerzett magyar küldöttség tagjait köszöntötték a Hadtörténeti Múzeumban. A multisport eseményen öt földrész, több mint 80 országa 2000 sportolóval vett részt. Magyarországot a Magyar Turán Alapítvány hagyományőrzői és tradicionális, íjász, lovasíjász és mandala sportolói (szellemi taktikai sport), a Nemzeti Versenysport Szövetség íjász, szkander, szumó, sambo szövetségei által delegált valamint bothúzó versenyzők és sportvezetői képviselték – olvasható a misportunk.

 • Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Bekerült a Guinness Rekordok könyvébe Nagy Botond, mint “a világ leggyorsabb köríves rúgása” cím büszke tulajdonosa. A magyar válogatott karatés ezt a múlt héten megrendezett madridi világbajnokság alkalmával érdemelte ki – olvasható a magyar sporttal foglalkozó misportunk.

 • Megműtötték a Lakers irányítóját

  Megműtötték a Lakers irányítóját

  Csütörtökön megműtötték Rajon Rondót, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers veterán irányítójára legalább négy-öt hét kihagyás vár.