EUR: 319,76 Ft
CHF: 280,31 Ft
2019. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Sport

Messi kint is van, bent is van a Barcában

Barcelona és a Dortmund a továbbjutás küszöbén áll, előbbinek már csak az Intert, illetve a németeknek az Atléticót kell legyőzni – idegenben. Mindenesetre a Barca már bebizonyította, hogy Messi nélkül is megy a csapatnak.

A sérült argentin klasszis játéka ezúttal is kétséges. Az előzetesen közölt keretben előbb helyet kapott, ám a tegnap hajnali listán már nem szerepelt, valószínűleg csak azért, hogy egy később kiadottban már újra ott legyen a neve. A katalánok nélküle is remekelnek, zsinórban öt meccset  nyertek meg. Vajon Ernesto Valverde Messi esetében is vallja a győztes csapaton ne változtass elvet?


– A Barcelona a labdabirtoklásra épít, ehhez a játékstílushoz vásárolnak labdarúgókat, így ha ebben a harcmodorban akarnánk legyőzni a Barcelonát, tizennyolc-nullás vereséget szenvednénk – nyilatkozta Luciano Spalletti, az Inter mestere, de csapata azért akadályokat gördítene a Barca továbbjutása elé.

Az Atlético csúfos, 4-0-s vereséget szenvedett Dortmundban, Madridban bőven lesz törlesztenivalója, csakhogy éppen a „matracosok” legendás kőkemény védelmével akadnak gondok. Diego Simeone edző azonban optimista, kijelentette, hogy a vereség után elbeszélgetett játékosaival, és meggyőződése, hogy megfelelően reagáltak a történtekre.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Matek helyett győzelem a segítség

  Matek helyett győzelem a segítség

  Tizenegy, kilenc vagy öt? A feladvány magától értetődő a fradisták számára, azaz ennyire nő vagy csökken az FTC előnye a MOL Vidi elleni mérkőzés után.

 • Minden idők legnagyobb vb-jét rendezzük!

  Minden idők legnagyobb vb-jét rendezzük!

  Minden idők legnagyobb világbajnokságát rendezi hazánk április 21. és 28. között a Hungexpón. Ráadásul a hazai vb pontosan 40 évvel követi a sportág legnagyobb magyar sikerét, amikor a Jónyer–Klampár–Gergely trió a világot megverve nyerte el a világbajnoki címet csapatban a phenjani döntőben.

 • Tornatörténelmet ír a város

  Tornatörténelmet ír a város

  Eddig a kontinensbajnokság volt a legrangosabb nemzetközi verseny, amelyen a legjobb junior tornászok megmutathatták tudásukat.