2020. április 10., péntek
Zsolt

Belföld

Mesterházy nekiment Karácsonynak

Bár még el sem kezdődött a kampány a jövő tavaszi európai parlamenti választásra, az ellenzék hozza a formáját, és kiújulni látszik a vita az önálló vagy közös indulásról.

A hétvégén az MSZP és a Párbeszéd bejelentette, hogy közös listát indítanak a választásra, azonban Mesterházy Attila, a szocialisták volt elnöke a Facebookon fakadt ki Karácson Gergelyék feltételei miatt.


MTI Fotó: Soós Lajos

 

„Ez most ugye egy félreértés? Vagy FAKE NEWS?! Miért nem beszél Karácsony Gergely őszintén velünk? Lenéz minket? Ő követeli leghangosabban az előválasztást Budapesten, KIVÉVE ha a SAJÁT polgármesteri székéről van szó, mert akkor azt neki, előre garantálnunk kell” – fogalmazott Mesterházy, aki azt is kiemelte, hogy egy olyan párt osztogat lapokat, amelynek a támogatottsága elmarad a Kétfarkú Kutya Pártétól, a Momentumétól és a DK-étól. „Ilyen őszinte és erős együttműködő partnerrel a hátunk mögött a Fidesz halálra van ítélve az uniós és az önkormányzati választásokon is, az tuti… Éljen a párbeszéd, éljen a szövetség!”

Mesterházy tökéletesen rátapintott a lényegre, hiszen mindig a Karácsonyékéhoz hasonló mikropártok követelik a leghangosabban az együttműködést, ugyanis tudják, hogy maguktól esélyük sincs bekerülni a parlamentbe.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek