EUR: 322,00 Ft
CHF: 283,05 Ft
2019. április 26., péntek
Ervin

Egyéb Hódmezővásárhely

Micsoda izmok!

Hetedik alkalommal rendezték meg a Kriko Kupát Hódmezővásárhelyen, a BFMK-ban. A versenyre ez alkalommal is a testépítősport színe-java érkezett, hogy a legkülönfélébb kategóriákban mérjék össze tudásukat, és megmutassák az edzőteremben töltött hónapok és a kemény munka eredményét. 

A rendezvény sikerét jól példázza, hogy a várakozások alapján több mint 150 versenyző mutatta meg magát a BFMK színpadán a legkülönfélébb kategóriákban.

Az évek folyamán a rendezvény egyre nagyobb népszerűségre tett szert, mára pedig a WBPF Hungary egy fontos, sőt a szövetség megkerülhetetlen versenyévé vált.

Kapcsolódó Cikkek

 • Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Ma is óriási szükség van a Balkán-térség nemzeteivel való összefogásra és arra, hogy az Európai Unió teljes jogú tagállamokként kezelje ezeket az országokat – mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a várnai csata 575.

 • Jöhet még egy gyerek?

  Jöhet még egy gyerek?

  A tavalyi siker után idén is tart „egyszerre gyermekemelés” programot a Három királyfi…

 • A föld napját ünnepeltük

  A föld napját ünnepeltük

  Április 22-én volt a Föld napja, melyet Magyarországon 1990 óta ünneplünk meg rendszeresen. Ilyenkor az egész világon a környezettudatosság kerül előtérbe és az, hogy legalább olyan körülményeket biztosítsunk az eljövendő generációknak, mint ami nekünk megadatott.

 • Az utolsó két lépés Köln felé

  Az utolsó két lépés Köln felé

  Csütörtök este 8 órától (lapunk megjelenésének napján) teheti meg az utolsó előtti, május 5-én vasárnap 19 órától pedig az utolsó nagy lépést is megteheti a kölni Bajnokok Ligája Final 4 felé a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata.