2020. április 03., péntek
Buda, Richárd

Extra

Miley Cyrus és Gerard Butler háza is porrá égett – Fotó!

A napok óta pusztító kaliforniai erdőtüzek a hírességeket sem kímélték, ugyanis a hihetetlen sebességgel terjedő lángok Miley Cyrus énekesnő és Gerard Butler színész luxusotthonát is a földdel tették egyenlővé. Eddig megközelítőleg 150 ezernél is több embert kellett evakuálni a pusztító pokol miatt.

Miley Cyrus 2,5 millió dolláros malibui háza, melyet vőlegényével, Liam Hemsworth-szel osztott meg, leégett vasárnapra, egyedül a szivárvány színeiben pompázó hangstúdiója úszta meg a pusztítást.


/Fotó: Profimedia

Gerard Butler sem járt jobban. A színész közösségi oldalán osztotta meg követőivel, mi maradt szeretett malibui otthonából. A képeken jól látszik, hogy az ő háza is szinte porrá égett egyik autójával együtt.

Miley Cyrus úgy kommentálta a történteket, hogy a tragédia ellenére is szerencsésnek tartja magát, ugyanis az összes állata és a szerelme is épségben kijutott a házból. Az énekesnő azért hálás, ami megmaradt.

Gerard Butler is szomorúan tudatta követőivel, hogy miután visszatért otthonához, megdöbbenve ismerte fel a tényt, miszerint szívszorító idők járnak Kaliforniában. A tűzoltók bátorsága, lelki ereje és kitartása igazán inspiráló, majd megköszönte a Los Angeles-i tűzoltóság munkáját – írta posztjában a színész.

/Fotó: Profimedia

Kapcsolódó Cikkek

  • Tartsuk a távolságot!

    Tartsuk a távolságot!

    A kijárási korlátozás legfőbb üzenete, hogy maradjunk otthon. Ha mégis ki kell mennünk –például élelmiszert vásárolni vagy ügyet intézni –, nagyon fontos, hogy tartsunk minimum másfél méteres távolságot.

  • Tóth Gabi a TV2 új műsorában tér vissza

    Tóth Gabi a TV2 új műsorában tér vissza

    Vadonatúj doku-reality indul április 6-tól a TV2 csatornáján #maradjotthon címmel. Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor mellett több híresség és civil is megmutatja a nézőknek, hogy mivel töltik a karantén-időszakot.