EUR: 329,35 Ft
CHF: 303,11 Ft
2019. augusztus 24., szombat
Bertalan

Extra

Miley Cyrus és Liam Hemsworth félmillió dollárt adományozott a kaliforniai tűzvész áldozatainak

Miley Cyrus énekesnő és színész barátja, Liam Hemsworth félmillió dollárt (142 millió forintot) adományozott a kaliforniai tűzvész áldozatainak támogatására és az újjáépítésre.

A CNN beszámolója szerint a pár, amelynek ugyancsak porig égett a háza Malibuban, a tűzvész áldozatainak megsegítésére, az újjáépítésre, az erdőtüzek megelőzésére és a klímaváltozás hatásainak csökkentésére szánta a támogatását. A 25 éves énekesnő és a 28 éves színész a Malibu Alapítványhoz küldte az összeget.


Hemsworth kedden az Instagramján posztolt egy fotót leégett házukról. A képhez fűzött üzenetben elismerését fejezte ki a helyi közösségnek az összefogásáért. Egyúttal a tűzoltóknak és az önkéntes segítőknek is köszönetet mondott.

A kaliforniai tűzvész miatt több hollywoodi vörösszőnyeges eseményt is lefújtak. A természeti katasztrófa áldozatai iránti tiszteletből Nicole Kidman Destroyer és Viola Davis Nyughatatlan özvegyek című új produkcióinak vörösszőnyeges bevonulása is elmaradt az Amerikai Filmintézet fesztiválján – írta a BBC News.


A Nyughatatlan özvegyeket gyártó 20th Century Fox szintén közölte, hogy premier utáni fogadásra szánt összeget inkább egy Los Angeles-i jótékonysági alapnak adományozza, amely a katasztrófák áldozatait segíti.

A múlt hét óta pusztító tűz miatt a napokban Mark Wahlberg Instant család című vígjátékának, a Coen testvérek The Ballad of Buster Scruggs című westernjének és Sandra Bullock Madarak a dobozban című thrillerjének vörösszőnyeges premierjét is törölték.

A hivatalos adatok szerint eddig 48 halálos áldozata van a tűzvésznek, több tucatnyi embert pedig eltűntként tartanak nyilván.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  A hétvégén véget ér a Duna Televízió egyik legnépszerűbb szünidei műsora, a Balatoni Nyár. A magazinműsor idén közel 1500 vendéget fogadott, a műsorvezetők hatszáz beszélgetést vezényeltek le, érintve majdnem ezer témát.

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.

 • Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Kirobbanó formában van Rátonyi Kriszta. A csinos műsorvezető jól is érzi magát a bőrében, de mint mondja, külsejével nem mindig volt elégedett.

 • Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Megtalálták egy tóban Piotr Wozniak-Starak sikeres lengyel filmproducer holttestét. A férfit vasárnap hajnal óta keresték, miután kiderült, hogy motorcsónakjából beleesett a vízbe – közölte csütörtökön egy lengyel belügyminisztériumi illetékes.