EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Extra

Miley Cyrus és Liam Hemsworth félmillió dollárt adományozott a kaliforniai tűzvész áldozatainak

Miley Cyrus énekesnő és színész barátja, Liam Hemsworth félmillió dollárt (142 millió forintot) adományozott a kaliforniai tűzvész áldozatainak támogatására és az újjáépítésre.

A CNN beszámolója szerint a pár, amelynek ugyancsak porig égett a háza Malibuban, a tűzvész áldozatainak megsegítésére, az újjáépítésre, az erdőtüzek megelőzésére és a klímaváltozás hatásainak csökkentésére szánta a támogatását. A 25 éves énekesnő és a 28 éves színész a Malibu Alapítványhoz küldte az összeget.


Hemsworth kedden az Instagramján posztolt egy fotót leégett házukról. A képhez fűzött üzenetben elismerését fejezte ki a helyi közösségnek az összefogásáért. Egyúttal a tűzoltóknak és az önkéntes segítőknek is köszönetet mondott.

A kaliforniai tűzvész miatt több hollywoodi vörösszőnyeges eseményt is lefújtak. A természeti katasztrófa áldozatai iránti tiszteletből Nicole Kidman Destroyer és Viola Davis Nyughatatlan özvegyek című új produkcióinak vörösszőnyeges bevonulása is elmaradt az Amerikai Filmintézet fesztiválján – írta a BBC News.


A Nyughatatlan özvegyeket gyártó 20th Century Fox szintén közölte, hogy premier utáni fogadásra szánt összeget inkább egy Los Angeles-i jótékonysági alapnak adományozza, amely a katasztrófák áldozatait segíti.

A múlt hét óta pusztító tűz miatt a napokban Mark Wahlberg Instant család című vígjátékának, a Coen testvérek The Ballad of Buster Scruggs című westernjének és Sandra Bullock Madarak a dobozban című thrillerjének vörösszőnyeges premierjét is törölték.

A hivatalos adatok szerint eddig 48 halálos áldozata van a tűzvésznek, több tucatnyi embert pedig eltűntként tartanak nyilván.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!