2019. augusztus 20., kedd
István

Egyéb Szeged

Milliók landoltak a szegedi szocialisták zsebében?

Botka és Ujhelyi állnak a Szeviép fővádlottjai mögött – állítja a vádirat és az ügyész, erről pedig a károsultak jogi képviselője beszélt.

Összességében milliárdokat talicskáztak ki a cégből szocialista politikusoknak, köztük 400 milliót Ujhelyi István sofőrjének is – magyarázta Szabó Bálint, aki szerint nincs még egy város Magyarországon, ahol megengedték volna maguknak azt a baloldali politikusok, mint Szegeden.

(Fotó: MTI)

Ötszáz kisvállalkozót tettek tönkre, Szeged elhíresült cége pedig úgy működött, mint egy bank – hangzott el a tárgyaláson. Véget érhet az utóbbi évek legnagyszabásúbb büntetőügye, de ehhez az is kellett, hogy eljárás induljon a tárgyaló bíróság ellen, amit a szegedi szocialisták irányítottak a háttérből – állítja a jogi képviselő.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Hamzáné Lakó Judit két – az idegenforgalom szempontjából fontos – szervezetet irányít Kecskeméten. Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület titkáraként Kecskemét és a környező települések értékeinek bemutatásáért dolgozik, a Hírös Város Turisztikai Központ szakmai vezetőjeként pedig rendezvényeket szervez a kecskemétiek és az ide látogató vendégek számára.