EUR: 334,58 Ft
CHF: 305,84 Ft
2019. november 18., hétfő
Jenő

Egyéb Debrecen

Mintapinty

Oláh Zsuzsa Kovács Zsóka szerepében nyújtott felejthetetlen alakítást Kovács Dominik és Kovács Viktor Mintapinty című drámájának bemutatóján a Csokonai Nemzeti Színház Horváth Árpád Stúdiószínházában.

A színdarabot Szabó K. István rendezte, és legközelebb november 9-én látható újra.

Debrecen, 2018. október 25.
Oláh Zsuzsa Kovács Zsóka szerepében Kovács Dominik és Kovács Viktor Mintapinty című drámájának próbáján a debreceni Csokonai Nemzeti Színház Horváth Árpád Stúdiószínházában 2018. október 24-én este. A színdarabot október 26-án mutatják be Szabó K. István rendezésében.
MTI/Czeglédi Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.