2018. november 20., kedd
Jolán

Sport

Mourinho az első négy közé jutást célozza meg

José Mourinho, a Manchester United labdarúgócsapatának portugál vezetőedzője szerint nekik jelenleg nem a bajnoki cím megszerzését kell szem előtt tartaniuk, hanem az első négy közé kerülésért kell mindent megtenniük.

A szakember a klub pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta, amikor egy együttes a legjobb négyen kívüli helyen áll a tabellán, nem szabad a bajnoki címről beszélni.


“Ha a top négyben vagy, nézhetsz felfelé, számolgathatod a különbséget, vizsgálhatod a sorsolást, de nekünk most arra kell koncentrálnunk, hogy elég pontot gyűjtsünk és odakerüljünk a legjobbak közé” – nyilatkozott az 55 éves vezetőedző.

Véleménye szerint csapata képes lehet arra, hogy december végéig javítson mostani, nyolcadik helyezésén, és a BL-pozíciók egyikéről kezdje az új évet.

Az elmúlt három bajnoki fordulóban veretlen Manchester United szombaton a hatodik helyezett Bournemouth otthonába látogat, és ott próbál meg faragni az éllovas, városi rivális Cityvel szembeni kilencpontos hátrányán.

Kapcsolódó Cikkek

  • Bizakodva tekint a jövőre Marco Rossi

    Bizakodva tekint a jövőre Marco Rossi

    A magyar labdarúgó-válogatott hazai pályán 2-0-ra legyőzte a csoportgyőztes és feljutott finn csapatot a Nemzetek Ligája C divíziójában, sikerével pedig csoportja második helyén zárt.

  • Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

    Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

    A kirgizisztáni III. Nomád Világjátékokon négy arany-, négy ezüst-és négy bronzérmet szerzett magyar küldöttség tagjait köszöntötték a Hadtörténeti Múzeumban. A multisport eseményen öt földrész, több mint 80 országa 2000 sportolóval vett részt. Magyarországot a Magyar Turán Alapítvány hagyományőrzői és tradicionális, íjász, lovasíjász és mandala sportolói (szellemi taktikai sport), a Nemzeti Versenysport Szövetség íjász, szkander, szumó, sambo szövetségei által delegált valamint bothúzó versenyzők és sportvezetői képviselték – olvasható a misportunk.