EUR: 330,11 Ft
CHF: 301,64 Ft
2019. december 12., csütörtök
Gabriella

Sport

NBA – Rose karriercsúcsa

Karriercsúcsot jelentő 50 ponttal zárt Derrick Rose, a Minnesota Timberwolves klasszisa a Utah Jazz ellen 128-125-re megnyert mérkőzésen az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.

Még a Chicago Bulls játékosaként 2011-ben a liga legértékesebbjének (MVP) megválasztott Rose az elmúlt években szinte folyamatosan sérüléssel bajlódott, még a visszavonulás gondolata is megfordult a fejében. Később a New York Knicks, majd a Cleveland Cavaliersnél sem tudott maradandót alkotni, az előző szezon végén került a Minnesotához, ahol egyelőre kiváló formában játszik.


A címvédő Golden State Warriors sorozatban a hatodik sikerét aratta, ezúttal a vendég New Orleans Pelicans volt az “áldozat”: a 8/1-es mérleggel álló oaklandieknél Stephen Curry ebben az idényben már hatodszor lépte át a 30 pontos határt (37).

A Los Angeles Lakersben LeBron James 29 pontot szerzett a Dallas Mavericks ellen, s 2.1 másodperccel a vége előtt az ő büntetőjével nyerte meg a meccset a kaliforniai alakulat.

Az Indiana Pacersben a legendás litván Arvydas Sabonis fia, Domantas Sabonis csereként mind a 12 dobását értékesítette, és 30 ponttal beállította pályafutása legjobbját a New York Knicks otthonában, a Madison Square Gardenen.

Kapcsolódó Cikkek