2020. január 17., péntek
Antal, Antónia

Egyéb Kecskemét

Negyvenéves az óvoda

Idén 40. születésnapját ünnepli a Lánchíd utcai óvoda. A kerek évforduló alkalmából ünnepséget tartottak az intézményben, amelyre a gyerekek és az óvónők is műsorral készültek. Énekléssel és természetesen tortával ünnepelték az 1978-ban nyitott óvodát, ahová jelenleg több mint 200 kisgyermek jár, nyolc csoportba.

Lánchíd Utcai Óvoda 40. születésnap

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.

 • Javult, de nem az igazi

  Javult, de nem az igazi

  Némileg csökkent a szálló por okozta légszennyezettség, de így is az ország nagy részén kifogásolt a levegőminőség – jelentette be a hétvégén a tisztifőorvos, aki szombaton a Facebook-oldalán azt írta: kifogásolt a levegő minősége huszonhét településen.