EUR: 329,35 Ft
CHF: 303,11 Ft
2019. augusztus 24., szombat
Bertalan

Extra

Nem lett bukott angyal a szexi Palvin Barbi

New Yorkban a Victoria’s Secret Fashion Show-n robbantották fel a színpadot a világ legszexibb modelljei. Palvin Barbi több év kihagyás után lépett újra az angyalok kifutójára, ugyanis végre megbocsátottak neki.

A magyar szupermodell, Palvin Barbara élete legnagyobb hibájának tartotta, hogy megszakadt a munkakapcsolata a Victoria’s Secret fehérneműmárkával. Korábban azt nyilatkozta, hogy egy szakítás után bulizni kezdett, nem figyelt magára, és a hozzáállásával is komoly probléma volt. Szerette volna helyrehozni ezt a hibát, és most már egyértelmű, hogy sikerült neki: újra a legnevesebb modellekkel vonulhatott végig a kifutón. Barbi igazi bombázó volt!


Profimedia, INSTAR Images

Candice Swanepoel négy hónappal második gyermeke születése után mutatta meg tökéletes testét.

Profimedia, Splash – aktivní

 

Nem hiányozhattak a feltűnő, virágos szettek sem.

Profimedia, UPI

 

A 37 éves Adriana Lima korábban bejelentette, hogy a mostani lesz az utolsó munkája, ugyanis visszavonul. El is sírta magát mire a kifutó végére ért.

 

Bella Hadid sosem mosolyog, de neki nem is kell!

Profimedia, INSTAR Images

Rita Ora énekesnő nyugodtan vonulhatott volna modellekkel is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  A hétvégén véget ér a Duna Televízió egyik legnépszerűbb szünidei műsora, a Balatoni Nyár. A magazinműsor idén közel 1500 vendéget fogadott, a műsorvezetők hatszáz beszélgetést vezényeltek le, érintve majdnem ezer témát.

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.

 • Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Kirobbanó formában van Rátonyi Kriszta. A csinos műsorvezető jól is érzi magát a bőrében, de mint mondja, külsejével nem mindig volt elégedett.

 • Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Megtalálták egy tóban Piotr Wozniak-Starak sikeres lengyel filmproducer holttestét. A férfit vasárnap hajnal óta keresték, miután kiderült, hogy motorcsónakjából beleesett a vízbe – közölte csütörtökön egy lengyel belügyminisztériumi illetékes.