EUR: 326,54 Ft
CHF: 300,32 Ft
2019. augusztus 20., kedd
István

Egyéb IV.kerület

Nem sikerült „elrontani” a stadionavatót

Az Újpest labdarúgócsapata játszhatta az első hivatalos bajnoki mérkőzést a majd 14 milliárd forintból felépített székesfehérvári stadionban.

Bár a lila-fehéreknek is volt lehetőségük a gólszerzésre, nem sikerült „elrontani” a stadionavató ünnepséget, hiszen végül Juhász Roland góljával a Vidi 1-0-ra nyeri tudott.

Minden labdáért nagy küzdelem folyt (Fotó:mti)

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Látványos futballshow költözött a Béke térre

  Látványos futballshow költözött a Béke térre

  A kerületünkben zajló Mozgásban a kultúra! című rendezvénysorozat harmadik eseménye A futball látványosságai címet kapta. A Béke téren megrendezett programon mindenki megismerhette a teqballt, mint sportágat, sőt a Freestyle Foci csapata is látványos show-val készült.