EUR: 329,44 Ft
CHF: 301,04 Ft
2019. december 15., vasárnap
Valér

Egyéb Dunaújváros

Nem sikerült megtörni a sorozatot

A dunaújvárosi vízilabdacsapat ellen is megőrizte veretlenségét a címvédő UVSE a bajnokság újabb fordulójában. A Hajós Alfréd Sportuszodában ugrottak vízbe a DUE-Maarsk Graphics női vízilabdázói, hogy összemérjék erejüket a házigazda UVSE együttesével.

Az összecsapásnak az újpestiek voltak az esélyesei, annak ellenére is, hogy a bajnokságban jól menetelt a dunaújvárosi csapat, sőt a közelmúltban az Euroliga győztesét felülmúlva az Európai Szuperkupát is bezsebelték Gurisattiék.


Ezúttal sem ment az UVSE ellen (archív fotó: DFVE)

Az első negyed a vendéglátóknak sikerült jobban, akik három góllal indítottak, míg a Mihók-csapatnak csupán egyszer sikerült betalálnia Gangl hálójába. A második etapban is az UVSE bizonyult jobbnak, amely két góllal terhelte az újvárosi hálót, míg Vályiéknak csupán egy találattal sikerült válaszolniuk. A térfélcserét követően már a dunaújvárosiak voltak eredményesebbek, akik két gólon tartották a különbséget a két csapat között, így az utolsó felvonás előtt még nyílt sisakos küzdelem ígérkezett. Az utolsó nyolc perc azonban ismét a házigazdáknak sikerült jobban, akik végül 11-8 arányú győzelmükkel gyűjtötték be a bajnoki pontokat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vadvilág a Kárpát utcában

  Vadvilág a Kárpát utcában

  Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán a Magyarországon élő állatokat, virágokat, a természet apró csodáit, magyarországi vad tájakat tár a néző felé.

 • Kiszabadult a Mikulás!

  Több mint 260 cserkész érkezett az ország több pontjáról a Templom úti templomkertben megrendezett Szolnoki Mikulás Csatára. A csapatok kötélhúzáson, számháborún és kő-papír-ollón is összemérhették tudásukat, a fő program azonban a fogságba esett Mikulás kiszabadítása volt, akit gonosz földönkívüli lények ejtettek rabul.

 • Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

  Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

  A 39 éves múlttal rendelkező Csarnok Kupa a térség egyik kiemelkedő téli teremlabdarúgó tornája, mely az elmúlt években nemzetközi eseménnyé nőtte ki magát.
  Az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságának szakmai partnerségével rendezett tornára három kategóriában – Öregfiúk 2. (45+), Öregfiúk 1. (34+), Felnőttek – lehet nevezni.