EUR: 319,83 Ft
CHF: 280,65 Ft
2019. április 19., péntek
Emma

Egyéb Dunaújváros

Nem sikerült megtörni a sorozatot

A dunaújvárosi vízilabdacsapat ellen is megőrizte veretlenségét a címvédő UVSE a bajnokság újabb fordulójában. A Hajós Alfréd Sportuszodában ugrottak vízbe a DUE-Maarsk Graphics női vízilabdázói, hogy összemérjék erejüket a házigazda UVSE együttesével.

Az összecsapásnak az újpestiek voltak az esélyesei, annak ellenére is, hogy a bajnokságban jól menetelt a dunaújvárosi csapat, sőt a közelmúltban az Euroliga győztesét felülmúlva az Európai Szuperkupát is bezsebelték Gurisattiék.


Ezúttal sem ment az UVSE ellen (archív fotó: DFVE)

Az első negyed a vendéglátóknak sikerült jobban, akik három góllal indítottak, míg a Mihók-csapatnak csupán egyszer sikerült betalálnia Gangl hálójába. A második etapban is az UVSE bizonyult jobbnak, amely két góllal terhelte az újvárosi hálót, míg Vályiéknak csupán egy találattal sikerült válaszolniuk. A térfélcserét követően már a dunaújvárosiak voltak eredményesebbek, akik két gólon tartották a különbséget a két csapat között, így az utolsó felvonás előtt még nyílt sisakos küzdelem ígérkezett. Az utolsó nyolc perc azonban ismét a házigazdáknak sikerült jobban, akik végül 11-8 arányú győzelmükkel gyűjtötték be a bajnoki pontokat.

Kapcsolódó Cikkek