EUR: 345,83 Ft
CHF: 319,97 Ft
2020. augusztus 06., csütörtök
Berta, Bettina

Egyéb Dunaújváros

Nem volt esély a Puskás ellen

Nagy kihívás várt a Dunaújváros PASE labdarúgócsapatára a Magyar Kupa menetelésében: Lőrincz Emil NB III-as csapata a sorsolásban az első osztályban szereplő Puskás Akadémia együttesét kapta ellenfélként. Bár a hazai pálya a dunaújvárosiakat segítette, a mérkőzés esélyesének egyértelműen a Felcsút számított.

A vendégeknek még öt perc sem kellett az első gól megszerzéséhez, amelyet néhány perccel később egy újabb sikeres lövés követett, így már a mérkőzés elején nagy hátrányba került a DPASE (0-2). Bár több helyzetet is kidolgoztak a hazaiak, az első félidő végére nem sikerült közelebb férkőzniük ellenfelükhöz, így a negyedórás szünetet a Felcsút várhatta magabiztos előnnyel. A második felvonásban is dolgozott a hazai együttes, de még a szépítés sem sikerült, így 0-2-es győzelemmel a Puskás Akadémia csapata jutott tovább a Magyar Kupában.


Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.