EUR: 322,01 Ft
CHF: 284,15 Ft
2018. november 13., kedd
Szilvia

Egyéb Dunaújváros

Nem volt esély a Puskás ellen

Nagy kihívás várt a Dunaújváros PASE labdarúgócsapatára a Magyar Kupa menetelésében: Lőrincz Emil NB III-as csapata a sorsolásban az első osztályban szereplő Puskás Akadémia együttesét kapta ellenfélként. Bár a hazai pálya a dunaújvárosiakat segítette, a mérkőzés esélyesének egyértelműen a Felcsút számított.

A vendégeknek még öt perc sem kellett az első gól megszerzéséhez, amelyet néhány perccel később egy újabb sikeres lövés követett, így már a mérkőzés elején nagy hátrányba került a DPASE (0-2). Bár több helyzetet is kidolgoztak a hazaiak, az első félidő végére nem sikerült közelebb férkőzniük ellenfelükhöz, így a negyedórás szünetet a Felcsút várhatta magabiztos előnnyel. A második felvonásban is dolgozott a hazai együttes, de még a szépítés sem sikerült, így 0-2-es győzelemmel a Puskás Akadémia csapata jutott tovább a Magyar Kupában.


Kapcsolódó Cikkek

 • Jövőd a tét!

  Jövőd a tét!

  A „Jövőd a tét!” pályaválasztási kiállítást a közelmúltban rendezték meg a Messzi István Sportcsarnokban. Az általános iskolás gyerekek nem ismerik a szakmák tartalmát, de általában határozott véleményük van arról, milyen szakterületen szeretnének továbbtanulni.

 • A hősök neve az égbe kiállt

  A hősök neve az égbe kiállt

  1956 egy csoda, amikor egy ország nem félt, és minden ízében megtapasztalhatta, hogy ilyen nagy dolog a szabadság – fogalmazott november 4-i megemlékező beszédében Balogh László, a humán bizottság elnöke.

 • Hamis kommunikáció és zsíros politikai állás

  Hamis kommunikáció és zsíros politikai állás

  A jobbikos városvezetés ad hoc alapon működteti a várost, nincs jövőképük, ezért egyetlen cég késleltetett adóbefizetése miatt már kétségbeestek. Közben sok millióba kerülő politikai állást tartanak fenn.