EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Dunaújváros

Nem volt esély a Puskás ellen

Nagy kihívás várt a Dunaújváros PASE labdarúgócsapatára a Magyar Kupa menetelésében: Lőrincz Emil NB III-as csapata a sorsolásban az első osztályban szereplő Puskás Akadémia együttesét kapta ellenfélként. Bár a hazai pálya a dunaújvárosiakat segítette, a mérkőzés esélyesének egyértelműen a Felcsút számított.

A vendégeknek még öt perc sem kellett az első gól megszerzéséhez, amelyet néhány perccel később egy újabb sikeres lövés követett, így már a mérkőzés elején nagy hátrányba került a DPASE (0-2). Bár több helyzetet is kidolgoztak a hazaiak, az első félidő végére nem sikerült közelebb férkőzniük ellenfelükhöz, így a negyedórás szünetet a Felcsút várhatta magabiztos előnnyel. A második felvonásban is dolgozott a hazai együttes, de még a szépítés sem sikerült, így 0-2-es győzelemmel a Puskás Akadémia csapata jutott tovább a Magyar Kupában.


Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.