2020. augusztus 05., szerda
Krisztina

Egyéb Szeged

Nevetséges mértékben nőnek a SZIN-bérletek árai

A Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) szervezői már a héten meghirdették, hogy mennyibe kerülnek a bérletek, hiszen az early bird jegyeket elkezdték árusítani. Pár éve az egyszerű elővételes bérlet került annyiba, mint most a korai akciós.

Most a SZIN szervezői úgy szabták meg a díjakat, hogy 17 ezer forintba kerül az early bird jegy, amiért egyelőre csak annyit kaptak a bérletesek, hogy pénteken elmehettek az IH-ba a SZIN50 díjátadó gálájára, ahol fellépett Majka, de egy fellépőt sem jelentettek be. Egy kommentelő viccesen megjegyezte, hogy early bird jegyeket árulnak, de a SZIN-ezni vágyók az árak láttán angry birddé lettek. A fesztivál Facebook-oldalán több kommentelő nevetségesnek titulálta az emelést, mások meg egyszerűen bejelentették, hogy akkor más rendezvényre mennek inkább jövő nyáron.


Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.