EUR: 321,72 Ft
CHF: 282,65 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Egyéb Szeged

Nevetséges mértékben nőnek a SZIN-bérletek árai

A Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) szervezői már a héten meghirdették, hogy mennyibe kerülnek a bérletek, hiszen az early bird jegyeket elkezdték árusítani. Pár éve az egyszerű elővételes bérlet került annyiba, mint most a korai akciós.

Most a SZIN szervezői úgy szabták meg a díjakat, hogy 17 ezer forintba kerül az early bird jegy, amiért egyelőre csak annyit kaptak a bérletesek, hogy pénteken elmehettek az IH-ba a SZIN50 díjátadó gálájára, ahol fellépett Majka, de egy fellépőt sem jelentettek be. Egy kommentelő viccesen megjegyezte, hogy early bird jegyeket árulnak, de a SZIN-ezni vágyók az árak láttán angry birddé lettek. A fesztivál Facebook-oldalán több kommentelő nevetségesnek titulálta az emelést, mások meg egyszerűen bejelentették, hogy akkor más rendezvényre mennek inkább jövő nyáron.


Kapcsolódó Cikkek

 • Jöhet még egy gyerek?

  Jöhet még egy gyerek?

  A tavalyi siker után idén is tart „egyszerre gyermekemelés” programot a Három királyfi…

 • A föld napját ünnepeltük

  A föld napját ünnepeltük

  Április 22-én volt a Föld napja, melyet Magyarországon 1990 óta ünneplünk meg rendszeresen. Ilyenkor az egész világon a környezettudatosság kerül előtérbe és az, hogy legalább olyan körülményeket biztosítsunk az eljövendő generációknak, mint ami nekünk megadatott.

 • Választ kapnak a jövő kihívásaira

  Választ kapnak a jövő kihívásaira

  Beszédszintetizátor, legórobot, CNC-marógép, lézervágó, 3D-s nyomtató és pendrive-ról vezérelhető varrógép is helyet kapott a Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum Akacs Mihály utcai épületében újonnan kialakított Digitális Közösségi Alkotóműhelyben.