EUR: 334,52 Ft
CHF: 304,60 Ft
2019. november 19., kedd
Erzsébet

Egyéb Szeged

Nevetséges mértékben nőnek a SZIN-bérletek árai

A Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) szervezői már a héten meghirdették, hogy mennyibe kerülnek a bérletek, hiszen az early bird jegyeket elkezdték árusítani. Pár éve az egyszerű elővételes bérlet került annyiba, mint most a korai akciós.

Most a SZIN szervezői úgy szabták meg a díjakat, hogy 17 ezer forintba kerül az early bird jegy, amiért egyelőre csak annyit kaptak a bérletesek, hogy pénteken elmehettek az IH-ba a SZIN50 díjátadó gálájára, ahol fellépett Majka, de egy fellépőt sem jelentettek be. Egy kommentelő viccesen megjegyezte, hogy early bird jegyeket árulnak, de a SZIN-ezni vágyók az árak láttán angry birddé lettek. A fesztivál Facebook-oldalán több kommentelő nevetségesnek titulálta az emelést, mások meg egyszerűen bejelentették, hogy akkor más rendezvényre mennek inkább jövő nyáron.


Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.