2019. december 08., vasárnap
Mária

Belföld

Nézze meg a Csengetett Mylord budapesti közönségtalálkozóját! – Teljes videó!

A Lokál is többször beszámolt róla milyen hatalmas siker volt a legendás brit sorozat, a Csengetett, Mylord? budapesti közönségtalálkozója. A szervezők most a két órás találkozó teljes felvételét közreadták, amit elsőként nálunk tekinthet meg!

Az ország első Csengetett, Mylord? közönségtalálkozóját idén szeptember 22-én rendezték meg közösségi finanszírozásból, amelyet több mint 900 rajongó összesen 7,5 millió forinttal támogatott. Az eseményre hatalmas volt az érdeklődés, még a Guardian tudósítója is Budapestre érkezett, hogy beszámoljon az eseményről – írták pénteki közleményükben a szervezők.


Emlékezetes, hogy a Lokál is többször beszámolt róla, mekkora hatalmas siker volt a közönségtalálkozó.

– Az est egyik fénypontja volt, amikor Susie Brann és Jeffrey Holland újra elénekelte Miss Poppy és James közös dalát, az ‘Ain’t She Sweet?’-et. A jelenet álló vastapsot kapott, ugyanúgy, mint amikor Jeffrey újra magára öltötte lakájuniformisát és egy tálca „nyüves pezsgővel” jelent meg a színen – írtuk akkor.


Fotó: Mészáros Diána

 

– Csodálatos e-maileket kaptunk a színészektől a hazaérkezésük után. Mindegyikük életre szóló élményként írta le, ami velük történt Budapesten. Sosem érezték még ennyire a közönség szeretetét, nagyon meghatottak voltak, akárcsak a találkozó résztvevői, ők is sírtak és nevettek egyszerre. Álljanak itt példaként Amanda Bellamy szavai: Nagyon különleges élmény volt mindannyiunk számára, amit kincsként fogunk őrizni a szívünkben – magyarázta később lapunknak Hegedüs Kinga, az egyik szervező.

A találkozón egyébként profi szervezés várta a rajongókat, akiket abszolút kiszolgáltak a szervezők. A bejáratnál kintornás várta a nézőket, akik a sorozathoz köthető egyedi ajándékokat is kaptak, sőt sokan még a sorozat sztárjaival is fotózkodhattak.

Fotó: Mészáros Diána

 

A találkozón nemcsak az angol – Jeffrey Holland (James, a lakáj), Michael Knowles (Mr. Teddy), Catherine Rabett (Miss Cissy), Susie Brann (Miss Poppy) és Amanda Bellamy (Rose, a szobalány) – színészek, de a magyar szinkronhangok – Pásztor Erzsi (Mrs. Lipton), Csere Ágnes (Rose, a szobalány), Győri Franciska (Madge Cartwright), Konrád Antal (James, a lakáj) és Beregi Péter (Wilson kapitány) is eljött. Az esemény dramaturgiája is tökéletes volt.

– Direkt vittük föl és le a hangulatot az esemény dramaturgiájában, gondolok itt a már elhunyt színészekre való megemlékezésekre amiket a vicces, könnyedebb részekkel váltogattunk. Ez remekül működött, és azt hiszem magalapoztuk a hangulatot azzal, hogy Jeffrey Holland maga szolgálta föl a pezsgőt a szinkronszínészeknek, akikről az utolsó pillanatig nem tudtuk, hogy eljönnek-e – mondta korábban lapunknak egy másik szervező, Szíjj András.

A szervezők mostani közlése szerint a találkozóra ugyan kilencszázan eljöttek, de mivel több ezer megkeresést kaptak olyan rajongóktól, akik lemaradtak, így most egy hosszú, két órás videót tettek közzé, amin a találkozó teljes felvétele megtalálható.

Ne is húzzuk tovább az időt, íme a videó, amit egy igazi rajongónak kötelező megnéznie!

 

A találkozó sikerén felbuzdulva a szervezők jövőre is készülnek egy nagy durranással:

– Olyan óriási mértékben jöttek egyéb rajongói felajánlások, hogy az összegyűjtött összeget el sem tudtuk teljes egészében költeni. Így a megmaradt pénzt hamarosan eladományozzuk, ahogy azt korábban is ígértük. A találkozó akkora sikert aratott, amelyet elképzelni sem tudtunk, ezért folytatjuk a közös munkát a színészekkel, és tartogatunk még meglepetéseket a rajongóknak 2019-re – ígérte Szijj András, a találkozó egyik főszervezője.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek