EUR: 336,25 Ft
CHF: 313,37 Ft
2020. január 18., szombat
Piroska

Egyéb IV.kerület

Nincs karácsony újpesti vásár nélkül

Adventi koszorúk a piac virágboltjában, desszertek a boltok polcain, néhány felvillanó égő, és felcsendülnek a jól ismert dallamok a rádiókból. Közeledik a karácsony, és persze nemsokára nyit az ország egyik legjobb vásárának választott Újpesti Karácsonyi Vásár!

A november 24-től december 24-ig tartó rendezvény évről évre rengeteg ünnepi programmal és koncerttel szolgál, és ez idén sem lesz másképp. Az önkormányzat tájékoztatása szerint a kis faházak mentén végigsétálva az érdeklődők válogathatnak majd a finom ételekből és italokból, vásárolhatnak a különböző vásárfiák közül, vagy akár adományozhatnak is.

Rengeteg érdekességgel várja az érdeklődőket az Újpesti Karácsonyi Vásárban (Fotó: Sáfár Tibor, a kép a tavalyi vásáron készült)

Természetesen, idén sem maradhatnak el a sztárfellépők koncertjei. A karácsonyi vásárban nem csak a felnőtteket várják folyamatosan programokkal. A templomkertben idén is minden a gyerekek mesés karácsonyáról szól majd. Gyerekszínházzal, diavetítéssel, meseolvasással, betlehemes bábozással és játéktárral várja a kicsiket és nagyokat a Meseváros. A templomkertben egy ajándékgyűjtő ládába lehet a tenni felajánlott, használt, de jó minőségű játékokat, így is támogatva az Újpesti Cseriti munkáját.


Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.