EUR: 365,98 Ft
CHF: 346,06 Ft
2020. április 04., szombat
Izidor

Extra

Ninja Warrior: Anglia után itthon küzd Jonny

A jelenleg Liverpoolban élő, székely származású Jonny Urszuly – az angliai Ninja Warrior győztese – most hazai pályán is szeretne bizonyítani. A háromgyermekes személyi edző azonban azzal nem számolt, hogy a selejtező előtt közvetlenül megsérül, ami nagyban megnehezítette számára a versenyt.

fotó: TV2

– Több oka is volt, hogy jelentkeztem az itthoni műsorba. Az egyik legfontosabb, hogy az angol és a német pályák után hazai pályán is szerettem volna kipróbálni magam. Németországba ugyanis meghívtak egy országok közötti vetélkedőre, ahol az angol csapat tagjaként szerepeltem, sikerrel. A másik ok az volt, hogy mindazok, akik ezen az úton elindítottak, ne csak az interneten tudjanak megnézni. Ezzel szerettem volna köszönetet mondani mindenkinek, aki egy kicsit is hozzájárult a sikeremhez és népszerűsíteni a Ninja Warriort – kezdte Jonny Urszuly a Lokálnak, aki a tapasztaltsága ellenére ugyanúgy megküzdött a pályával, mint a többi versenyző.


– A tapasztalat csak annyiban számít, hogy az embernek már van fogalma arról, hogy a pályák igazi monstrumok, mert ez a képernyő előtt ülve egyáltalán nem látszik. Már tudtam, hogy nem könnyű végigcsinálni egy-egy szakaszt, és másodperc töredéke alatt lehet magasból a mélybe zuhanni – mesélte Jonny, aki fizikailag felkészült a versenyre, hiszen személyi edzőként dolgozik Liverpoolban, és nindzsapalántákat is tanít. Emellett három gyermeke is folyamatosan mozgásban tartja. A verseny előtt azonban komoly sérülést szerzett.

– Szertornászként mindig volt valamilyen sérülésem, de tíz évvel ezelőtt Olaszországban leestem a trapézról, és eltört a bokám. Nehezen épültem fel, ma is érzem néha, hogy nem stabil az a lábam. A magyar Ninja Warriorra is sérülten érkeztem, két héttel korábban egy pókembershow-ban rosszul ugrottam le a tetőről és kiment a vállam. Jegeltük, fagyasztottuk, hogy rajthoz tudjak állni – tette hozzá Jonny, aki végül legyőzte a pályát, így folytathatja a versenyt a TV2 műsorában


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Tartsuk a távolságot!

    Tartsuk a távolságot!

    A kijárási korlátozás legfőbb üzenete, hogy maradjunk otthon. Ha mégis ki kell mennünk –például élelmiszert vásárolni vagy ügyet intézni –, nagyon fontos, hogy tartsunk minimum másfél méteres távolságot.

  • Tóth Gabi a TV2 új műsorában tér vissza

    Tóth Gabi a TV2 új műsorában tér vissza

    Vadonatúj doku-reality indul április 6-tól a TV2 csatornáján #maradjotthon címmel. Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor mellett több híresség és civil is megmutatja a nézőknek, hogy mivel töltik a karantén-időszakot.