2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Ninja Warrior: Anglia után itthon küzd Jonny

A jelenleg Liverpoolban élő, székely származású Jonny Urszuly – az angliai Ninja Warrior győztese – most hazai pályán is szeretne bizonyítani. A háromgyermekes személyi edző azonban azzal nem számolt, hogy a selejtező előtt közvetlenül megsérül, ami nagyban megnehezítette számára a versenyt.

fotó: TV2

– Több oka is volt, hogy jelentkeztem az itthoni műsorba. Az egyik legfontosabb, hogy az angol és a német pályák után hazai pályán is szerettem volna kipróbálni magam. Németországba ugyanis meghívtak egy országok közötti vetélkedőre, ahol az angol csapat tagjaként szerepeltem, sikerrel. A másik ok az volt, hogy mindazok, akik ezen az úton elindítottak, ne csak az interneten tudjanak megnézni. Ezzel szerettem volna köszönetet mondani mindenkinek, aki egy kicsit is hozzájárult a sikeremhez és népszerűsíteni a Ninja Warriort – kezdte Jonny Urszuly a Lokálnak, aki a tapasztaltsága ellenére ugyanúgy megküzdött a pályával, mint a többi versenyző.


– A tapasztalat csak annyiban számít, hogy az embernek már van fogalma arról, hogy a pályák igazi monstrumok, mert ez a képernyő előtt ülve egyáltalán nem látszik. Már tudtam, hogy nem könnyű végigcsinálni egy-egy szakaszt, és másodperc töredéke alatt lehet magasból a mélybe zuhanni – mesélte Jonny, aki fizikailag felkészült a versenyre, hiszen személyi edzőként dolgozik Liverpoolban, és nindzsapalántákat is tanít. Emellett három gyermeke is folyamatosan mozgásban tartja. A verseny előtt azonban komoly sérülést szerzett.

– Szertornászként mindig volt valamilyen sérülésem, de tíz évvel ezelőtt Olaszországban leestem a trapézról, és eltört a bokám. Nehezen épültem fel, ma is érzem néha, hogy nem stabil az a lábam. A magyar Ninja Warriorra is sérülten érkeztem, két héttel korábban egy pókembershow-ban rosszul ugrottam le a tetőről és kiment a vállam. Jegeltük, fagyasztottuk, hogy rajthoz tudjak állni – tette hozzá Jonny, aki végül legyőzte a pályát, így folytathatja a versenyt a TV2 műsorában


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.