EUR: 317,07 Ft
CHF: 279,34 Ft
2019. február 20., szerda
Aladár, Álmos

Extra

Ninja Warrior: Anglia után itthon küzd Jonny

A jelenleg Liverpoolban élő, székely származású Jonny Urszuly – az angliai Ninja Warrior győztese – most hazai pályán is szeretne bizonyítani. A háromgyermekes személyi edző azonban azzal nem számolt, hogy a selejtező előtt közvetlenül megsérül, ami nagyban megnehezítette számára a versenyt.

fotó: TV2

– Több oka is volt, hogy jelentkeztem az itthoni műsorba. Az egyik legfontosabb, hogy az angol és a német pályák után hazai pályán is szerettem volna kipróbálni magam. Németországba ugyanis meghívtak egy országok közötti vetélkedőre, ahol az angol csapat tagjaként szerepeltem, sikerrel. A másik ok az volt, hogy mindazok, akik ezen az úton elindítottak, ne csak az interneten tudjanak megnézni. Ezzel szerettem volna köszönetet mondani mindenkinek, aki egy kicsit is hozzájárult a sikeremhez és népszerűsíteni a Ninja Warriort – kezdte Jonny Urszuly a Lokálnak, aki a tapasztaltsága ellenére ugyanúgy megküzdött a pályával, mint a többi versenyző.


– A tapasztalat csak annyiban számít, hogy az embernek már van fogalma arról, hogy a pályák igazi monstrumok, mert ez a képernyő előtt ülve egyáltalán nem látszik. Már tudtam, hogy nem könnyű végigcsinálni egy-egy szakaszt, és másodperc töredéke alatt lehet magasból a mélybe zuhanni – mesélte Jonny, aki fizikailag felkészült a versenyre, hiszen személyi edzőként dolgozik Liverpoolban, és nindzsapalántákat is tanít. Emellett három gyermeke is folyamatosan mozgásban tartja. A verseny előtt azonban komoly sérülést szerzett.

– Szertornászként mindig volt valamilyen sérülésem, de tíz évvel ezelőtt Olaszországban leestem a trapézról, és eltört a bokám. Nehezen épültem fel, ma is érzem néha, hogy nem stabil az a lábam. A magyar Ninja Warriorra is sérülten érkeztem, két héttel korábban egy pókembershow-ban rosszul ugrottam le a tetőről és kiment a vállam. Jegeltük, fagyasztottuk, hogy rajthoz tudjak állni – tette hozzá Jonny, aki végül legyőzte a pályát, így folytathatja a versenyt a TV2 műsorában


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek