2020. január 17., péntek
Antal, Antónia

Egyéb Nagykanizsa

Nótás díj

Rangos elismerést kapott a Tüttő János Nótaklub. A serleget Tóth István, a Magyar Nótaszerzők és Énekesek Országos Egyesületének elnöke adta át a kanizsai egyesületnek a múlt szombati koncerten, amelyen – szokás szerint – telt ház fogadta a nótázókat a HSMK-ban.

A Tüttő ezúttal is sztárvendégeket hívott az év végi gálára, fellépett Szalai Antal Liszt Ferenc-díjas prímás és cigányzenekara, valamint Tóth István és Benedekffy Katalin operaénekes, primadonna.

Az elismerést Tóth István elnök adta át Major Lajosnak (Fotó: Gergely Szilárd)

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.

 • Nem hiteles, ha a baloldali többség vizsgálja a Lackner-féle korrupciós botrányt

  Nem hiteles, ha a baloldali többség vizsgálja a Lackner-féle korrupciós botrányt

  Ha igazak Lackner Csaba hangfelvételeken elhangzott állításai, mindenkinek távoznia kell a közéletből, aki érintett Kispest valaha volt legnagyobb korrupciós botrányában a Fidesz-KDNP szerint. Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő hangsúlyozta: a kormánypárti képviselők részt vesznek az önkormányzati tényfeltáró bizottság munkájában, de azt aggályosnak tartja, hogy az a baloldali összefogás alkotja a többséget, amelynek tagjaira Lackner Csaba terhelő állításokat fogalmazott meg.