2020. január 24., péntek
Timót

Extra

Novemberben ismét FitBalance

Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában. Az eseményt megelőző sajtótájékoztatón pedig a szervezők mellett, versenyzők, edzők és hírességek is beszéltek a mozgás fontosságáról. 

November 25-én 10 órakor ismét megnyitja kapuit a Budapest Sportaréna, hogy otthont adjon a huszonnyolcadik Eisberg – FitBalance fesztiválnak.  A nagyszínpadon Kangoo, Kick box, Alakreform, Gymstick, Iron box, Capoeira Boost training órák várják a mozogni vágyókat. Többek közt Schobert Norbert, Rubint Réka és Rubint Rella vezetésével.
Ezen kívül 10 és 17 óra között másik 20 helyszínen is ki lehet próbálni a különböző mozgásformákat és
megtalálni a nekünk legmegfelelőbbet.


A programokon kívűl a  BioTechUSA – FitBalance Testépítő és Fitness Nemzetközi Kupát is átadják.  Testépítő
minősítő versenyek, Modell minősítő versenyek, Bodyfitness minősítő versenyek is lesznek,valamint  Pole & Aerial Légtorna Karika és rúdfitnesz Kupát és az IWOD – Mindenki súlyt emel kupát, szabadidős súlyemelő bajnokot is megválasztják majd. Újdonság a Gyerek Fitness kupa és először a rendezvény történetében a FitBalance elindítja a saját, szövetségektől független FitModell kategóriáját, ami az idei év legnagyobb díjazású hazai fitmodell versenye lesz. A MINE – FitBalance FitModell versenyen a fődíj 1.000.000.- ft készpénz,valamint 1.000.000.-ft értékű MINE reklám szerződés a nyertes számára.

Az eseményt bemutató sajtótájékoztatón pedig a  főszervező, Bata Csaba büszkén mesélt arról, hogy az elmúlt tizenkét év alatt több százezren látogattak el a FitBalance-ra. Kiemeltet, hogy a szakmai konferenciák mellett évről-évre törekednek arra, hogy mindenki számára hasznos és izgalmas programokkal készüljenek. Ezért idén az aerobik és fitness órák mellett,  gyakorlati tanácsadás és szűrőprogramok is lesznek. 100 előadó, 200 oktató 20 színpadon tart majd előadásokat és edzéseket a nap folyamán.


Rajta kívűl hazai sztárjaink is beszéltek a rendszeres mozgás fontosságáról. Csuti elmondta, hogy az utóbbi időben felszaladt rá pár plusz kiló, de ha teheti a konditeremben kezdi a napot, hogy minnél hamarabb formába hozza magát. Zimány Linda a tavalyi  FitModel World Woman Openen elért második helyezése után is nagyon odafigyel a megfelelő mozgásra és elmondása szerint a verseny óta sokkal könnyebben formába tudja hozni magát.

– Személyi edzővel formálom a testem mindennap. Általában két és fél órát edzek, pihenő a nap a hétvégén van. Ha jó idő van, akkor szívesen járok kirándulni, túrázni a barátaimmal a szabadba. Gyerekkorom óta az életem részese a sport, a szüleim neveltek így, nagyon hálás is vagyok nekik érte. Tavaly indultam is egy fitness versenyen, életem első ilyen versenye volt.  Szeretem a határaim feszegetni és kíváncsi voltam, hogy mire vagyok képes, milyen eredményt érek el, nagyon nagy volt az öröm, mert ezüst éremmel térhettem haza erről a versenyről – mondta a modell.

Az idei FitBalance háziasszonya, Gelencsér Timi bevallotta: nemrég hozta magát újra formába és nagy öröm számára, hogy idén őt választották erre a nemes feladatra. Viczián Viktória pedig szerelmével érkezett a sajtóeseményre. Weisz Fanni és férje Hajmásy Péter, Larion Zoé, valamint az idei Miss World Hungary udvarhölgyei Galambos Patrícia és Józsa Eszter is mesélt sportolási szokásairól.

Kapcsolódó Cikkek